marți, 29 aprilie 2014

Mica mireasa episodul 267

Episodul incepe cu Anandi si Jagdish,
care se joaca in gradina . Incepe ploaia, iar cei doi isi continua joaca. Jagdish o pacaleste pe Anandi si in cele din urma castiga jocul . Jagdish isi imbratiseaza sotia, dupa care ii pune bratara pe picior, iar Anandi isi cere iertare deoarece l-a necajit, chiar daca mama ei i-a spus sa nu faca probleme. Cei doi rad si se intorc in casa. Fata se schimba si il roaga si pe el sa se schimbe si sa se usuce, insa el o imbratiseaza. In acel moment intra in camera bunica, iar aceasta vazandu-i, iese furioasa .


















 Gehna si Sumitra stau in bucatarie, iar bunica vine nervoasa si o cearta pe Sumitra deoarece a adus-o  pe Anandi prea devreme acasa . Ii spune sa discute cu Anandi si Jagdish, asa ca in ciuda ezitarilor, Sumitra merge sa vorbeasca cu ei. In camera, Jagdish si Anandi stau de vorba, insa discutia le este intrerupta de Sumitra, care spune ca trebuie sa vorbeasca ceva cu Anandi.   Sumitra ii explica lui Anandi ca nu poate sta cu Jagdish si o roaga sa stea in vechea ei camera ,  iar fata este de acord. Ii spune Sumitrei ca va vorbi ea cu Jagdish si ii va explica.


















Anandi ii spune lui Jagdish ca trebuie sa stea separati o vreme si ii da un telefon cu care sa poata vorbi cand vor dori. Suguna si Shyam il aud pe unchi spunandu-i lui Madan ( tatal lui Shyam) sa il convinga pe Shyam sa aiba inca un copil. Madan ii spune ca il  au deja pe Varun si nu au nevoie de alt mostenitor, insa va vorbi cu Shyam .


















 Jagdish si Anandi sunt in camere separate. Jagdish merge la usa lui Anandi , insa se razgandeste si pleaca. Anandi deschide usa si vede coridorul gol cu dezamagire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu