luni, 28 aprilie 2014

Mica mireasa episodul 266

Episodul incepe cu mama lui Anandi, care apare in momentul in care
aceasta este pe punctul sa plece. Cele doua se imbratiseaza si plang, iar mama lui Anandi o roaga pe Sumitra sa aiba mare grija de fiica ei. Ajunsa la socrii ei, Anandi este fericita sa vada pregatirile facute pentru sosirea ei, insa cand vrea sa intre in casa, este oprita de vocea bunicii. Aceasta o cearta , spunandu-i ca este proasta deoarece era sa intre in casa cu piciorul stang. Anandi intra cu piciorul drept in casa si este fericita sa vada pe toata lumea, inclusiv pe Suguna si Shyam , pe care ii imbratiseaza.























Ii intreaba de copii, dupa care primeste binecuvantarile bunicii , care recunoaste ca fata este frumoasa, insa are defecte in ceea ce priveste caracterul . Anandi  ii spune ca isi aminteste toate sfaturile primite, insa bunica se indoieste. Jagdish spune ca trebuie sa plece, iar bunica ii spune fetei sa revada casa , acceptand ca s-a intors. Anandi isi aminteste momente din copilarie din casa si plange, dupa care merge la altar si se roaga.






Anandi se plimba prin casa, iar un copil incearca sa o sperie. Este Varun, fiul Sugunei, pe care se bucura sa il revada. Pe urma o cunoaste pe fetita Sugunei si spune ca seamana foarte bine cu ea. Varun intreaba cu cine seamana, iar Anandi spune ca  seamana cu Shyam. Bunica se plange ca toata lumea se preocupa de Anandi , iar fata spune ca ii  va face un ceai. Bunica  urca in camera, iar Anandi ii duce ceaiul  si o intreaba daca ii place. Bunica nu da un raspuns direct, iar Anandi ii spune ca e acolo ca sa o serveasca. Inainte sa plece, ii spune bunicii ca arata foarte bine cu ochelari , dupa care alearga. Bunica se uita in oglinda si incepe sa rada.


















 Anandi se intalneste cu Suguna, care ii spune ca va sta in aceeasi camera cu Jagdish. Desi intreaba care este motivul, Anandi nu primeste un raspuns, Suguna razand. Fata merge in camera sotului ei si este bucuroasa sa vada ca scrisoarea ei este inramata. Vede o chitara si il intreaba ce este , insa desi Jagdish ii raspunde, nu intelege. Acesta ii spune ca are un cadou pentru ea si ii da o cutie, care este de fapt o farsa amuzanta. Anandi se supara, iar Jagdish ii cere iertare, dupa care ii pune si cealalta bratara pe picior. Anandi fuge in joaca, iar Jagdish o urmeaza zambind.



















5 comentarii: