vineri, 18 octombrie 2013

Mica mireasa episodul 75

Episodul incepe cu Suguna, care plange incontinuu,
iar tatal lui Pratap si Bhairon sunt extrem de tristi. Sumitra plange in camera sa si se invinovateste pentru faptul ca a insistat ca ceremonia sa aiba loc. Gehna incearca sa o consoleze, insa ajunge sa planga si ea. Basant si tatal lui Anandi incearca sa il consoleze pe Bhairon , care la randul sau se invinovateste.




















Suguna sta in fata oglinzii si isi aminteste cum credea ca viata ei ei va fi plina de culoare. Incepe sa planga si sa urle, iar Anandi vine in graba si incearca sa o consoleze. Bunica vine si o trimite pe Anandi , dupa care ii spune Sugunei ca a fost in aceeasi situatie si ca trebuie sa devina puternica, deoarece are un drum greu inainte, insa va fi bine deoarece bunica ei ii va fi alaturi. Suguna o imbratiseaza si plange in bratele ei. Anandi aplica un medicament pe ranile Sugunei in urma ruperii bratarilor, iar Sumitra vine si ea.




















Aceasta ii spune Sugunei ca ar vrea sa ii poata indeparta durerea, insa este neputincioasa. Fata plange si isi imbratiseaza mama. Bunica ii aduna pe adulti la o discutie. Copiii si Gehna privesc de pe scari. Bunica spune ca desi este trista, trebuie sa discute despre regulile pe care Suguna trebuie sa le urmeze si ca fata va trebui sa doarma afara pentru o perioada. De asemenea, aceasta trebuie sa isi gateasca singura mancarea fara sare, ulei sau condimente si nu are voie sa manance dulciuri sau sa participe la evenimente sau festivitati.





















Sumitra cade la picioarele bunicii si o implora sa nu faca asta, iar Bhairon spune la randul lui ca Suguna este un copil si ca ar trebui doar tinuta in casa, insa bunica nu este de acord.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu