marți, 15 octombrie 2013

Mica mireasa episodul 71

Episodul incepe cu familia , care este trezita de galagie,
dupa care bunica ii pune pe toti la munca. Sumitra are parte de o surpriza emotionanta. Fratele ei, Madhav a venit, fapt ce a bucurat-o nespus, insa bunica nu priveste cu ochi buni venirea acestuia. Madhav spune ca este unchiul miresei si este de datoria lui sa vina, asa ca bunica il invita in casa si ii spune Sumitrei sa aduca dulciuri. Jagdish o prezinta pe Anandi, iar acesta ii ofera un cadou. La inceput, bunica pare nemultumita, insa Suguna apare, iar bunica isi schimba atitudinea, zambind si intreband politicos ce cadouri a adus.




















Fata este incantata de venirea unchiului sau, asa ca bunica ii cere sa ramana pana dupa ceremonie. La inceput, Madhav spune ca e mai bine sa plece, insa bunica ii spune ca vrea ca Suguna sa fie fericita, asa ca trebuie sa ramana, iar acesta accepta. Sumitra este in continuare emotionata si fericita. Acasa la Pratap, familia se pregateste in graba. Pratap ii atinge picioarele mamei sale, dupa care se urca in autobuz  si pleaca. Suguna isi face bagajele, iar Jagdish ii aduce un desen pe care o roaga sa il ia cu ea.




















 Anandi este si ea prezenta, iar Suguna le spune ca nu ii va uita niciodata. Cei trei plang, iar Jagdish isi imbratiseaza sora. Gehna o aranjeaza pe Suguna. Are loc o discutie placuta. Jagdish intra in camera si ajunge sa fie rujat, spre rusinea lui. Suguna este emotionata si ii ofera telefonul ei lui Anandi, pentru a putea vorbi. Intre timp, autobuzul are o pana. Sumitra vine si ea in camera si are loc o discutie mama-fiica emotionanta, dupa care ii pune bijuteriile.



















Autobuzul este reparat si isi continua drumul. Pratap ii sugereaza soferului sa mearga pe o scurtatura pentru a ajunge la timp, iar soferul opreste si intreaba un om daca drumul duce spre directia dorita. Acea persoana spune ca da, dupa care suna pe cineva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu