sâmbătă, 12 octombrie 2013

Mica mireasa episodul 68

Episodul incepe cu pregatirile pentru ceremonia ramas bun.
Toata lumea este ocupata, iar Anandi , Sumitra si Gehna impacheteaza cadouri. Gehnei i se face putin rau, asa ca Sumitra o trimite pe Anandi dupa apa, dupa care ii spune Gehnei sa aiba grija de ea. Aceasta raspunde ca trebuie sa aduca pe lume nepotul bunicii deoarece i-a promis. Sumitra o intreaba daca iubeste copilul, iar fata ii raspunde ca il iubeste. Parintii Gehnei vin , iar bunica ii primeste calduros, spunandu-le ca le-a pregatit camerele. Vin si parintii lui Anandi, insa au parte de o primire sarcastica, intrebandu-i daca si ei au de gand sa stea acolo. Acestia spun ca vor sta cu parintii lui Phooli, insa bunica insista sa ramana la ei spunandu-le ca daca nu vor putea sa doarma pe saltele moi , le va trimite covoare.

















Dupa ce se instaleaza, Anandi si mama sa coboara la bucatarie pentru a ajuta la gatit. Aceasta ii spune fetei sa aiba grija cu folosirea unui ingredient, insa bunica vine si ii spune lui Anandi sa foloseasca din plin deoarece au suficient. Mamei lui Anandi ii este rusine. Un functionar vine si il cauta pe Bhairon , insa acesta nu este acasa, asa ca vorbeste cu bunica dezvaluind faptul ca Bhairon a platit pentru pamantul ipotecat. Bunica e foc si para. Tatal lui Anandi ofera cadourile, insa bunicii i se par prea ieftine. Barbatul isi cere iertare, spunand ca nu a avut bani pentru cadouri mai bune. Suguna si Anandi urca scarile. Bunica spune in fata tuturor ca stie faptul ca Bhairon a platit pentru proprietate, iar toata lumea e socata. Incepe sa ii jigneasca si sa ii tachineze pe parintii lui Anandi, certandu-l si pe Bhairon.





















 Anandi plange, iar parintii fetei pleaca rusinati. Bhairon le ia apararea spunand ca nu au stiut nimic, iar bunica il cearta spunandu-i ca ar fi trebuit sa ii spuna mai devreme. In camera, mama lui Anandi plange , iar tatal ei este suparat. Anandi ii roaga sa nu se supere, insa ei vor sa plece acasa spunand ca nu au statutul necesar sederii lor acolo. Bhairon si Sumitra vin si isi cer iertare, iar parintii lui Anandi ii pretuiesc. Bhairon le mai spune ca bunicii si lui Basant le pare rau acum si isi cer iertare, nestiind ca a actionat fara stirea parintilor lui Anandi. Tatal fetei ii spune ca nu mai conteaza, dar ii pare rau ca toata lumea a aflat de pamantul ipotecat.

Un comentariu: