luni, 14 octombrie 2013

Mica mireasa ep 70

Bunica o vede pe Phooli si incepe sa o certe pe Anandi in fata tuturor spunand
ca vrea sa ruineze viitorul Sugunei. Mama lui Anandi se enerveaza si o bruscheaza pe fata, spunandu-i ca isi face mereu parintii de rusine. Anandi incearca sa ii explice printre lacrimi ca deoarece fata fetei a fost acoperita nu a facut nimic rau si ca nu ea trebuie sa fie certata pentru venirea lui Phooli, insa nimeni nu o asculta. Bunica incepe sa ii certe pe parintii lui Phooli, care isi cer umiliti iertare. Suguna o roaga pe bunica sa sa se calmeze si sa ii ierte, insa aceasta nu vrea. Umiliti , parintii fetei o cearta aspru si o iau acasa. Jagdish recunoaste ca el a adus-o pe fata in casa pentru a vedea ceremonia, iar toata lumea e socata .





















Bunica e pe punctul de a-l lovi, insa este oprita de catre Basant, care vrea ca ceremonia sa continue spunandu-i mamei lui Anandi sa o ia pe fata in camera si sa o pregateasca din nou. In camera , mama lui Anandi ii cere iertare fetei pentru ca a acuzat-o pe nedrept, dupa care intra si Jagdish, furios pe toata lumea. Gehna vine la bunica si o calmeaza spunandu-i ca Suguna este cu siguranta trista si ca nu ar vrea ca lumea sa fie furioasa in ultimele sale zile petrecute acasa. Auzind acestea, bunica merge la Suguna , care plange, si ii promite ca nu va mai fi furioasa. Suguna vine la Anandi, care sta cu mama ei si ii spune sa se inveseleasca, deoarece bunica nu mai e suparata pe ea. Lui Anandi ii pare rau ca Phooli nu va putea vedea ceremonia, insa Suguna spune ca din moment ce bunica nu mai este suparata, fata va putea veni . Mama lui Anandi intervine spunand sa nu o invite pe Phooli deoarece chiar daca bunica ar fi de acord, invitatii nu ar fi de aceeasi parere.





















 Dimineata se fac pregatiri atat in casa Sugunei, cat si a lui Pratap. Mama lui Pratap il tachineaza cu privire la Suguna, iar acesta este fericit. Ii cere ajutorul unui var pentru a o suna pe fata, iar Anandi ii duce pe ascuns telefonul Sugunei, pentru ca cei doi sa poata vorbi. Noaptea, cele doua fete dorm. Sumitra intra in liniste in camera si le pune in palma fetelor ceva, dupa care o priveste lung pe Suguna si iese din camera plangand. Bhairon isi vede sotia plangand si isi da seama ca ii va fi dor de fiica ei. Bahiron intra si el in camera, iar Suguna se trezeste. O intreaba daca este suparata pe el, iar fata ii raspunde ca a fost la inceput, insa stie ca tatal ei vrea doar ce e mai bun pentru ea. Cei doi isi aduc aminte de momente din copilaria Sugunei plangand, iar Bhairon ii spune sa nu isi uite tatal. Suguna plange si il imbratiseaza

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu