miercuri, 16 octombrie 2013

Mica mireasa episodul 72

Episodul incepe cu Suguna, care este aranjata de catre mama sa,
care ii spune ca este cea mai frumoasa mireasa. Pratap este pe autobuz si isi aminteste de momentele petrecute cu Suguna, inclusiv de flori. Ii spune soferului sa opreasca, dupa care ii spune tatalui sau ca se va intoarce repede, iesind din autobuz.




















Pratap culege flori pentru Suguna, timp in care niste hoti ataca autobuzul amenintand oamenii . Tatal lui Pratap il avertizeaza pe baiat si ii spune sa fuga, sa se salveze. Din pacate, acesta nu reuseste sa scape si este ajuns din urma de catre hoti. Are loc o lupta, in urma careia Pratap este impuscat si lasat in durere. Un biciclist se ofera sa il duca pana la un doctor din apropiere. Intre timp, la casa Sugunei se fac pregatiri, iar familia se intreaba de ce mirele si familia sa nu au ajuns inca. Bunica ii spune lui Bhairon sa porneasca in cautarea autobuzului , insa Madhav se ofera sa mearga el .




















Medicul spune familiei ca baiatul trebuie dus de urgenta la spital. Stand in poala mamei sale, Pratap ii spune sa ii dea florile Sugunei, dupa care moare in bratele ei. Indurerata, familia decide sa mearga acasa la Suguna. Madhav nu vede autobuzul nicaieri si il suna pe Bhairon pentru a-i spune acest lucru. Un copil din sat vede autobuzul si ii anunta pe toti de venirea acestuia, familia Sugunei adunandu-se pentru a-l astepta. Cu totii sunt fericiti, iar Suguna, Anandi si Gehna privesc pe geam din camera. Cu totii sunt socati cand il vad pe baiat mort. Parintii baiatului cad langa copilul lor indurerati, iar cateva persoane din autobuz le explica tuturor cele intamplate.




















Suguna este distrusa si plange langa sotul sau. Vede florile galbene si plange din ce in ce mai tare, cu totii incercand sa o calmeze. Sumitra lesina, iar Suguna este dusa cu forta in casa. Corpul lui Pratap este adus in casa si este plans de catre toata lumea, Bhairon amintindu-si discutia cu fiica sa. Acesta plange. Politia vine si face un raport, timp in care Suguna este in camera alaturi de Anandi si Jagdish. Fata sta ca o statuie , in ciuda faptului ca Gehna incearca sa o faca sa reactioneze. Cu totii plang langa ea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu