joi, 17 octombrie 2013

Mica mireasa episodul 73

Episodul incepe cu oamenii care plang in sufragerie langa
Pratap. Bunica isi aminteste cum la ceremonie femeile i-au spus Sugunei sa scrie numele lui Pratap pe mana , astfel incat acesta sa traiasca mereu. Se infurie amintindu-si aceste lucruri si o vede pe Suguna cum plange incontinuu, asa ca merge la ea, o imbratiseaza si o consoleaza. Sumitra plange si ea pentru moartea lui Pratap si pentru soarta fiicei sale.




















Politia ii asigura ca vinovatii vor fi prinsi, insa tatal baiatului spune ca nu mai conteaza din moment ce fiul lui nu se va mai intoarce. Isi aminteste ultimele momente ale baiatului si este indurerat. Decide sa il ia pe Pratap inapoi in satul lor. Bunica urca in camera trista, iar Bhairon vine la ea si plange in bratele mamei sale, Basant si mama lui incercand din rasputeri sa il consoleze, spunandu-i ca trebuie sa fie puternic pentru familia lui. Dimineata, toata lumea este imbracata in alb, cu exceptia Sugunei, care este impodobita ca in ziua precedenta. Anandi si Jagdish incearca sa o faca sa vorbeasca, insa fata nu reactioneaza.



















Gehna vine si o intreaba pe Suguna daca vrea sa il vada pentru ultima oara pe Pratap deoarece familia il va lua in satul lor. Auzind acest lucru, Suguna incepe sa constientizeze ce se intampla si incepe sa planga isteric. Coboara alaturi de Anandi , Jagdish si Gehna, amintindu-si momentele frumoase petrecute cu Pratap. Sumitra continua sa planga, iar Suguna plange si striga numele sotului ei . Cu totii incearca sa o calmeze, si in cele din urma o despart de Pratap, iar Suguna lesina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu