marți, 20 august 2013

Destine implinite- ep 233

Ajunsi acasa de la examen, cei patru sunt intampinati de catre Emily, care este imbracata ireprosabil, avand si un platou de rugaciune, spre uimirea tuturor. La masa apar unele divergente , Mohit fiind mustrat de catre mama sa, Meena punand paie pe foc pentru a crea tensiune,ca de obicei.















Sandhya si Chavi sunt trimise
de catre Santosh sa invete, spre disperarea lui Chavi, care incearca sa scape din aceasta situatie, nefiind deloc dornica sa isi petreaca ziua si noaptea invatand pentru examenul de a doua zi. Ramasi singuri, Sandhya si Sooraj au parte de cateva momente jucause si romantice, in timp ce Mohit si Emily sunt usor distanti unul fata de celalalt.














 Sandhya si Chavi se cearta din cauza examenului deoarece cea din urma nu este dispusa sa invete , dorind sa treaca examenul prin metode necinstite. Cu toate acestea, Chavi este furioasa pe cumnata sa, intreaga familie luand parte la micul scandal, inclusiv Meena care profita de ocazie si incearca sa accentueze conflictul.

5 comentarii:

  1. A aparut! Ce bine! Multumim

    RăspundețiȘtergere
  2. Este c-am scurt rezumatul. Este tot episodul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pacat ca nu mai faceti rezumate pentru acest serial. Este un serial care imi place si se intampla sa mai pierd din episoade. Aveam aici o sansa sa aflu ce s-a intamplat in episoadele pierdute.

    RăspundețiȘtergere