joi, 29 august 2013

Suflete pereche- episodul 529

Episodul incepe cu DK, Manav , Arjun si Ovi stand impreuna si vorbind despre Pari, care este tinuta in brate de catre Manav. Acesta spune ca de cand Archana a intrat in coma nu a mai avut parte de bucurie, insa datorita lui Pari , este fericit. Ba mai mult. Manav a achizitionat o proprietate pentru fetita pe care i-o va da ,chiar daca parintii ei nu o accepta.














Pari incepe sa pl
anga, insa Ovi ramane indiferenta, pierduta in lumea ei, fapt ce il surprinde pe Manav. Ii spune sa o ia pe fata si sa o calmeze, astfel incat Ovi o duce in camera ei , unde are loc un moment emotionant intre cele doua. Ovi este constienta ca Pari nu are nicio vina, isi cere iertare, si isi doreste ca micuta sa ii poata intelege sentimentele. Intre timp, Arjun intra in camera si spune ca vrea sa marturiseasca ceva. Isi cere iertare ca a uitat de prima lor aniversare si ii daruieste un sari si un ceas, astfel incat privind ceasul, sotia sa sa isi aduca aminte de lucrurile frumoase din trecut. Ovi este dezamagita, deoarece se astepta ca Arjun sa spuna adevarul.














Purvi se pregateste pentru petrecerea data in cinstea lui Ovi si a lui Arjun. Ii este greu sa ii felicite, stiind ca mai apoi va trebui sa spuna adevarul. Ca de fiecare data, Purvi este incurajata de Onir, care o sustine si ii da putere. Ruchi si Sunny se intalnesc pe coridor, vorbind ca de obicei , glumind si razand . Teju este trista deoarece mama sa nu poate fi alaturi de ei, insa este imbarbatata de Sunny si de bunica sa.














La petrecere , Pari incepe sa planga. Ovi o asteapta cu nerabdare  pe Teju , care a plecat sa ii aduca apa, insa deoarece intarzie, Purvi spune ca merge ea. Ii cere unui ospatar apa si isi da seama ca nu e nimeni altul decat Soham, fapt ce o bucura foarte tare. Ovi realizeaza ca Arjun nu a fost niciodata al ei , insa este indurerata de faptul ca Purvi nu ii spune adevarul , tradandu-i astfel increderea. Dupa taierea tortului, Jignesh vine si o ajuta pe Teju cu o prezentare video care ii are protagonisti pe Arjun si Ovi din copilarie pana in prezent, prezentare care ii emotioneaza pe cei doi.














Onir o roaga pe Purvi sa aranjeze cadourile , iar aceasta recunoste ca ii e frica de momentul in care se va afla adevarul. Atat Soham , cat si Ovi ii vad pe Purvi si Arjun vorbind, fapt ce il ingrijoreaza pe Soham. Ovi incepe sa bea. Teju ii roaga pe cei doi sa spuna cateva cuvinte, cel care incepe fiind Arjun. Acesta ii multumeste lui Ovi pentru tot si are numai cuvinte de lauda la adresa ei, Cand vine momentul lui Ovi, toata lumea este crispata deoarece aceasta consumase cateva pahare inainte. Ea dezvaluie faptul ca Pari este fiica lui Arjun si a lui Purvi , fapt ce socheaza intreaga sala. Mittal urca pe scena si pune CD-ul cu dovada compromitatoare, iar Ovi ii adreseaza cuvinte dureroase lui Purvi, si declara ca relatia de sot-sotie dintre ea si Arjun a luat sfarsit.



3 comentarii:

  1. Mi-ar placea foarte mult daca ai putea sa faci rezumatele si la serialul MICA MIREASA ! Ar fi nemaipomenit !

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim pentru rezumat. Mi se pare trist faptul ca au aflat cu totii in felul asta. Pe de alta parte, parca teju e mai apropiata de fratele lui sunny decat de sunny. nu credeti?

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulţumim ptr. rezumat şi mă bucur că te-ai întors la noi. Maria

    RăspundețiȘtergere