vineri, 2 august 2013

Suflete pereche ( Pavitra Rishta) - ep 521

Varsha il viziteaza pe Soham la inchisoare, unde discuta despre Archana si Manav , dorind ca baiatul sa fie acceptat de catre intreaga familie. Aceasta regreta ceea ce a facut cu multi ani in urma si decide sa isi reconstruiasca viata, primul pas fiind gasirea unei slujbe in cadrul unei companii.  Sunny incearca din rasputeri sa cucereasca inima bunicii, sustinut fiind de catre Damodar, care este convins ca baiatul va reusi in cele din urma.

In timp ce gan
duri bune si sperante se nasc in aceasta parte a familiei, cealalta are parte de zbucium si nesiguranta, vinovata fiind Punni. Aceasta o informeaza pe Ovi de faptul ca Onir a distrus probele care l-ar fi incriminat, insa ajunge sa fie data afara de catre Arjun. In urmatoarea zi cu totii se indreapta spre sala de judecata, Onir fiind sustinut de catre Purvi, care are incredere in el. Din lipsa de probe , Onir este considerat nevinovat, insa avocatul lui Mittal sugereaza sa se faca un test ADN, care iese negativ, in realitate Arjun fiind tatal lui Pari. Toate indoielile sunt risipite.

Varsha isi viziteaza mama , aducandu-i dulciuri , si o informeaza referitor la noua viata pe care vrea sa o inceapa, insa aceasta o ignora si ii spune sa nu o mai caute. Archana este vizitata constant de catre membrii familiei , starea ei fiind neschimbata, indurerandu-l pe Manav.

Mittal si Punni incep sa aiba banuieli referitor la Arjun si Purvi, acest lucru ingrijorand-o pe cea din urma, in ciuda incurajarilor lui Onir.

13 comentarii:

  1. Vai, de cand asteptam asa ceva in Romania! Frumos rezumat

    RăspundețiȘtergere
  2. Veti posta in fiecare seara rezumate?

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca vor fi doritori, speram. Daca nu va fi activitate pe acest blog, nu stim daca vom continua. Timpul va arata asta. O seara frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Episodul de azi a fost minunat. Pacat ca la final nu a fost subtitrare. Astept cu nerabdare rezumatul de la ep de maine. ( Clara)

    RăspundețiȘtergere
  5. Purvi da dovada de o mare stapanire de sine. Sa aiba fetita atat de aproape, dar sa nu ajunga la ea. E trist. Sper sa ramana cu Onir si aiba copii cu acesta. Multumim pentru rezumat. ( Andreea)

    RăspundețiȘtergere
  6. Un lucru minunat. BRAVO !

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumim. E foarte placut sa vedem aprecieri , chiar daca postarile noastre au un inceput modest. Speram sa fiti alaturi de noi in continuare si la fiecare rezumat sau postare sa schimbam impresii, sa primim sugestii. Multumim inca o data. O zi buna sa aveti.

    RăspundețiȘtergere
  8. Va-ti oprit de postat rezumatele . Astept-am cu nerabdare sa citesc si altele . De ce v-ati oprit. Sanda

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din moment ce exista doritori,vom continua cu rezumatele :)

      Ștergere
  9. Te rog continua cu rezumatele . Era mai usor cand le citeam inainte si nu ma mai stresam ca pierd serialul. Faceai o traeba excelenta . Chiar eram fericita ca nu numai la destine implinite se postau rezumate ci se gandea cineva si la suflete pereche. Te rog frumos continua.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vor fi rezumate atat la destine implinite, cat si la suflete pereche

      Ștergere
  10. Astept-am rezumatul tau la suflete pereche asa cum ai promis. Când postezi urmatorul episod . Sunt nerabdatoare.

    RăspundețiȘtergere