joi, 29 august 2013

Mica mireasa episodul 25

Protected by Copyscape Web Copyright Checker Episodul incepe cu Jagdish, care intelegandu-si greseala, merge la Anandi si ii propune sa inalte un zmeu impreuna. Aceasta ii spune ca nu stie cum sa o faca, insa sotul ei o invata si astfel cei doi reusesc. Sumitra priveste fericita din departare. Toata lumea face pooja. Bunica observa ca Suguna lipseste, insa aceasta apare tocmai atunci , spunand ca a fost cu niste prietene. Bunica le arata tuturor o cutie de lemn ce are un lacat si le spune ca banii vor sta acolo , deoarece ar putea fi furati din nou, fapt ce o intristeaza pe Anandi , care intelege ca a fost o referire la ea. Izbucneste in plans si pleaca.


















Aju
nsa in camera ei, aceasta il intreaba pe socrul ei de ce bunica si Jagdish o considera hoata , fapt ce il determina sa il certe pe baiat , amintind un incident din trecut , cand si Jagdish a mancat ceva ce nu ii apartinea. Suguna ii spune fratelui sau sa ii ceara iertare lui Anandi insa este certata de catre bunica. Pe coridor, celor doua fete le iese in cale Jagdish care are in mana un cadou pentru Anandi . Aceasta  nu il accepta la inceput, insa in urma insistentelor baiatului, primeste cadoul , fapt ce il face fericit. Bunica sta alaturi de fiii sai , certandu-l pe Bhairon pentru faptul ca o protejeaza pe Anandi. Are loc un conflict, Bhairon infruntandu-si mama , spunand ca nu vrea ca Anandi sa fie sufocata in acea casa precum altcineva. Bunica il intreaba cine se simte sufocat in acea casa , insa el ezita sa raspunda, referindu-se de fapt la sotia sa. Basant se enerveaza si aproape isi palmuieste fratele, insa este oprit de mama sa.

















In camera, acesta isi compatimeste sotia si ii cere iertare, insa aceasta are numai cuvinte calde de spus, indemnandu-l sa ii ceara mamei sale iertare,  fapt ce il face sa o admire si mai mult decat inainte. Bhairon merge sa isi ceara iertare insa fratele sau il mustra. Cu toate acestea, nu renunta, ci ii cere mamei sale iertare, adaugand faptul ca Anandi ar trebui considerata drept o fiica a familiei , si nu o nora.
Anandi il deseneaza pe Jagdish intr-un mod amuzant , fapt ce il supara  , spunand ca o va desena la fel. Mai tarziu, Anandi incearca sa porneasca televizorul , insa nu reuseste. Este surprinsa de bunica, care ii vorbeste cu caldura , ii arata cum se porneste si se uita impreuna la un program. Mai tarziu , Suguna o cheama sa inalte zmee, insa fata refuza , spunand ca are multa treaba de facut. Ii duce ceai bunicii, care numarandu-si banii o repezeste, insa fata nu vrea sa plece pana bunica nu isi bea ceaiul. In sat, parintii lui Anandi primesc o scrisoare din care afla ca fiica lor este bine , fapt ce ii linisteste.

















Bunica scoate un set de bijuterii pe care le trimite la curatat, Anandi punand multe intrebari care par sa o irite pe bunica, insa aceasta reuseste sa evite mania acesteia prin dragalasenie, spre uimirea Sumitrei, care observa ca incepe sa fie acceptata de catre soacra sa.
Femeia care aranjeaza casatorii este certata de batrana deoarece ii aduce o vaduva si ii promite un colier din aur in schimbul gasirii unei fete nemaritate.

2 comentarii: