vineri, 30 august 2013

Mica mireasa- episodul 26

Protected by Copyscape Web Copyright Checker Episodul incepe cu Jagdish care intra in camera lui Anandi si inchide usa, uimind-o pe fata. Acesta ii spune ca datorita ei profesorul il lauda , asa ca i-a adus ceva bun, insa sunt intrerupti de Sumitra si Suguna, petrecand impreuna momente frumoase. Femeia responsabila cu casatoria vine la bunica , cerand dulciuri pentru ca aduce vesti bune. Dupa ce este ser
vita , femeia spune ca  a gasit femeia potrivita pentru Basant : tanara , casta, frumoasa si priceputa in gospdarie, aducand si o poza a ei. Cu toate acestea, parintii fetei au pus o conditie inainte sa o casatoreasca cu el . Familia lui trebuie sa plateasca datoriile tatalui, inainte sa o ia de sotie, conditie acceptata in cele din urma de Basant si mama lui, spre mahnirea lui Bhairon si a Sumitrei.

























In ziua urmatoare , viitorul mire si mama sa pleaca in satul sarac pentru a o intalni pe fata. Acestia observa conditiile grele in care traiesc si sunt primiti de catre parintii fetei , insa tanara mireasa pe nume Gehna nu este prezenta deoarece a fost trimisa la munca. Bunica le spune celor doi sa nu o mai trimita pe fata la munca, deoarece va fi nora familiei lor si nu se cuvine sa pateze reputatia familiei, dupa care stabilesc suma de bani necesara datoriilor. Totodata le mai spune sa nu isi faca griji in privinta cheltuielilor pentru nunta, deoarece mirele va acoperi toate cheltuielile. Familia fetei intreaba cine este mirele, iar cand afla ca de fapt cel ce sta in fata lor si anume Basant este cel ales, parintii se simt cam stanjeniti. Bunica le explica faptul ca are doar doi fii, astfel incat intreaga ei avere se va imparti in doua. La plecare, cei doi o vad pe Gehna intorcandu-se de la munca, fac cunostinta , iar fata ii atinge picioarele bunicii , care in semn de binecuvantare ii ofera un inel.  Gehna intra in casa si gaseste banii pe masa, dupa care intra parintii ei in camera. Fata este compatimita de catre mama, care este dispusa sa anuleze totul de dragul fiicei ei, insa din pacate, tatal nu este de acord. Acesta spune ca varsta mirelui nu trebuie sa fie un impediment , dat fiind faptul ca au atatea datorii . Fata va fi bogata si va avea parte de tot confortul , astfel incat trebuie sa considere nunta o binecuvantare. Tatal Gehnei pleaca , lasand-o inlacrimata in bratele mamei.















In drum spre casa, bunica si Basant trec pe la templu drept multumire pentru viitoarea casatorie. Bhairon se pregateste sa iasa, avand cu el o lista cu cartile necesare lui Jagdish, insa tocmai atunci cei doi se intorc impartasindu-i vestile, astfel incat acesta decide sa ramana acasa pentru a afla mai multe informatii in legatura cu casatoria. Anandi si Jagdish se joaca, insa sunt intrerupti de Suguna, care le spune noile vesti. Copiii se bucura pentru casatorie si vor sa vada o poza cu viitoarea mireasa.



















Bunica ii explica lui Bhairon cele intamplate, insa discutia se incheie cu un conflict intre acesta si fratele sau . In camera, Anandi si Jagdish vorbesc , Anandi neintelegand de ce un vaduv are voie sa se recasatoreasca, iar prietena sa nu. Il roaga pe Jagdish sa ii gaseasca un sot fetei dintre prietenii sai, iar el accepta.

5 comentarii:

  1. Chiar daca din cate vad nu prea ai vizitatori pe blog, te rog sa nu renunti la rezumate. Poate deoarece e cam pustiu pe aici te vei gandi sa nu mai postezi, insa te rog sa scrii in continuare . Faci o treaba minunata. Sper sa vina mai multa lume. Cel putin, pe mine ma ajuta mult rezumatele tale/ voastre. multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Minunat. Ai revenit decand astept rezumatele tale. Ai facut o treaba excelenta. Eu sunt o persoană foarte ocupată şi nu am timp să urmăresc la timp serialele indiene. Îmi plac foarte mult toate, dar cu ajutorul tău n u mai este nevoie nici să le mai urmăresc, ai povestit foarte bine episodul. Te rog nu te opri din postat, mai aştept şi alte rezumate, mulţumim frumos. Sanda

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu mult drag. Sa speram ca vor veni din ce in ce mai multi admiratori pe acest blog. Cu toate acestea, primele incurajari sunt cele mai importante, asa ca multumim .

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim pentru rezumate ! Faci o treaba minunata; si la cat mai multe episoade traduse. BRAVO !

    RăspundețiȘtergere