sâmbătă, 3 august 2013

Suflete pereche ( Pavitra Rishta) episodul 522

Manav deschide dulapul si vede tricoul pe care Archana il cumparase pentru el. Este emotionat si ii multumeste in gand Archanei, insa este intrerupt de vizita domnului DK, care doreste ca acesta sa ia parte la o petrecere restransa in cinstea implinirii a 20 de ani de la infiintarea companiei. Manav refuza sa vina deoarece Archana , inspiratia si iubirea vietii lui, nu este cu el, insa in cele din urma este convins sa participe.
Onir merge acasa la domnul Mittal ,care este arestat , fapt ce o infurie pe Punni si o determina sa ii arunce vorbe grele lui Purvi si sa o ameninte. Purvi il mustra pe Onir pentru denunt, insa acesta incearca sa o convinga ca a fost alegerea cea mai potrivita, dat fiind faptul ca Mittal a comis o infractiune grava si nu a incetat nici macar dupa avertismentul sau. Telefonul suna, domnul DK invitandu-i la petrecere.

Ovi vine cu
Pari in vizita la bunica, unde ambele o maseaza pe micuta, Purvi privind cu nostalgie de departe, iar pentru a nu incepe un conflict, decide sa plece in vizita la Archana. La spital, Purvi vorbeste cu mama ei si ii spune tot ce are pe suflet, marturisindu-si durerea si deznadejdea si recunoaste faptul ca Pari este fiica ei. Archana reactioneaza pentru cateva momente, insa revine la starea initiala, medicii fiind de parerea ca ceea ce Purvi ii spusese a avut impact asupra ei.
Purvi si Onir se plimba, mananca si au parte de momente minunate, ea razand dupa mult timp si recunoscand ca motivul pentru care ea poate sa zambeasca este el, vorbe ce il fac fericit pe Onir. Totodata, acesta ii propune sa inceapa sa munceasca din nou daca vrea, din moment ce acest lucru o facea fericita pe vremuri. La petrecere, Purvi il prezinta pe Onir fostilor colegi de munca, acestia apreciindu-l.

DK, Manav si Arjun tin fiecare cate un discurs, dupa care danseaza cu totii , lui Manav facandu-i-se dor de Archana.  Hainele lui Pari sunt ude, asa ca Ovi o duce sus sa o schimbe, insa o lasa singura. Purvi trece intamplator pe acolo si o calmeaza pe micuta, insa este surprinsa de Ovi care incepe cearta, la care este prins la mijloc Arjun. Acasa, Punni gaseste un CD pe care se afla conversatia dintre Onir si Purvi din care reiese faptul ca cei doi au decis sa o dea lui Ovi pe fetita.

3 comentarii:

  1. Of!!! Punni e atat de enervanta! Si cand ma gandesc ca avea un suflet pur cand era copil...

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat mi-au placut momentele dintre Purvi si Onir! Sunt atat de draguti impreuna!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Onir si Purvi sunt cei mai draguti. Ce om bun! Pacat ca Purvi nu il iubeste. Pacat

    RăspundețiȘtergere