vineri, 30 august 2013

Suflete pereche episodul 530

Protected by Copyscape Web Copyright Checker Episodul incepe cu Purvi , care este acuzata de catre intreaga familie ca i-a distrus viata lui Ovi. Desi incearca sa se apere spunand ca s-a sacrificat de dragul familiei si a plecat din oras, bunica sa o palmuieste spunandu-i sa nu indrazneasca sa se compare cu Archana, care intr-adevar a facut totul pentru familie.















 Ba chiar Ovi il acuza pe
Onir pentru schimbul copiilor si spune ca viata ei este distrusa, asa ca acum Purvi si Arjun pot fi impreuna din nou. Toata scena este privita de la distanta de catre Soham, care este socat de cele auzite. Manav merge sa o vada pe Archana si ii spune ca este mai bine ca se afla in coma pentru a nu fi martora la cele intamplate, timp in care Archana isi misca usor mana. Ajuns acasa, Soham ii spune Varshei cele intamplate. Onir este furios deoarece toata lumea o acuza pe Purvi, asa ca o ajuta sa isi faca bagajele si parasesc casa , nu inainte ca Manju sa ii faca morala. La plecare , Purvi incearca sa ii atinga picioarele bunicii, insa nu primeste nicio binecuvantare, asa ca pleaca plangand. Onir ii spune bunicii ca nimeni nu pare sa vada sacrificiul lui Purvi si ii explica unele lucruri, afirmand ca el nu isi va lasa sotia de izbeliste.
















Purvi si Onir sunt foarte tristi , ea amintindu-si momente din copilarie alaturi de Archana si bunica, fapt ce ii aduce lacrimi in ochi. Soham apare si le spune ca este ingrijorat pentru ei, asa ca ii roaga sa locuiasca alaturi de el. La inceput , Onir refuza, insa este convins in cele din urma de Soham , asa ca merg impreuna cu el. Ovi are o migrena si este ingrijita de Teju si bunica sa. Arjun vine si vrea sa discute cu ea, insa la inceput toata lumea il alunga, dupa care i se permite acest lucru. Arjun incearca sa ii explice unele lucruri , insa Pari incepe sa planga , asa ca Ovi este iritata de plansul fetitei, cerandu-i sotului ei sa o ia pe Pari de acolo. Arjun o ia si pleaca cu ea. Intre timp, Soham ii aduce acasa pe Purvi si Onir, unde sunt primiti cu caldura de catre Varsha care este fericita sa ii aiba alaturi. Aceasta o consoleaza pe Purvi si ii ofera sprijin .















In masina, Arjun este dus pe ganduri asa ca aproape face un accident, insa din fericire, nu se intampla nimic. Mittal si Punni primesc o vizita din partea lui Manav care le spune sa nu il dea in judecata pe Onir. Mittal vrea in schimb casa, astfel incat izbucneste un conflict. Sulochana vine si ea, o plamuieste pe Punni, ii spune cateva cuvinte si declara ca nu o mai recunoaste drept nepoata. Arjun ajunge acasa cu mica Pari, vorbeste cu tatal sau si isi promite ca va avea grija de fiica sa. DK ii promite si el ca ii va sustine deoarece stie din proprie experienta cat este de greu sa fii parinte singur.















Ajunsa acasa, Sulochana ii poveste lui Vinod si sotiei sale planurile lui Mittal si le comunica decizia de a o renega pe Punni. Vinod este socat, insa Manju protesteaza, fara rost insa, deoarece Sulochana ii spune ca daca are ceva impotriva este libera sa paraseasca casa.

4 comentarii:

  1. Un episod foarte interesant si plin de dramatizm !

    RăspundețiȘtergere
  2. oare se va trezi Archana? Din cate vad incepe sa reactioneze

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am vazut serialul pe youtube dar ne tradus,insa esentialul poate fi priceput.Sa inteleg ca veti face rezumate zilnice,sau asteptati difuzarea de doua ori pe saptamina ca la national tv ,ca atunci nu e nici un avantaj.Ar fi bine sa dati serialul in avans in fiecare zi si sa ne scapati de vizionarea a doua seriale inca ani de-aici inainte.In speranta ca nu voi fi gresit inteleasa,va multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Inca nu ne'am decis. Vom vedea. Oricum, in acest weekend nu vom posta rezumate la Suflete pereche, insa vom tine cont de parerea ta . Ne vom gandi la asta, si in caz ca vom face rezumate, vom posta un anunt. :) multumim pentru sugestie

    RăspundețiȘtergere