sâmbătă, 31 august 2013

Mica mireasa episodul 27

Protected by Copyscape Web Copyright Checker Episodul incepe cu bunica, care il cearta pe  Bhairon deoarece nu pare fericit de casatoria fratelui sau. Aceasta mai spune ca daca nu il va vedea fericit si avand o casnicie reusita, nu se va putea odihni in pace. Suguna incearca sa vada poza miresei printr'un siretlic, insa este prinsa de bunica sa, care ii spune ca o va vedea in cadrul ceremoniei. Aceasta se intoarce la
 Anandi si Jagdish fara poza si le povesteste cele intamplate. Anandi vrea sa ceara poza bunicii, insa este oprita de Jagdish, care ii spune ca nu va reusi. Mai tarziu, apare o persoana care le aduce hainele pentru nunta. Toata lumea alege rochiile, iar Anandi face o mica greseala, care din fericire este iertata de bunica. Parintii lui Anandi sunt invitati de asemenea la nunta.



































Jagdsih probeaza hainele si se mandreste de felul cum arata, insa Anandi ii taie elanul printr'un comentariu, fapt ce il supara. Afland ca socrii sai merg acasa la parintii ei, Anandi o roaga pe bunica sa ii insoteasca, iar dupa multe insistente, aceasta accepta. De asemenea, temandu'se ca sotia sa nu se va intoarce, Jagdish cere si el voie sa mearga cu ei , bunica acceptand in cele din urma . Ajunsi acasa la parintii lui Anandi, acestia se sperie vazand'o venind si incep sa o certe, insa sunt opriti de Bhairon, care le explica faptul ca venirea lor are un motiv bine intemeiat. Ii invita la nunta, timp in care Anandi iese cu Jagdish aratandu'i locurile in care obisnuia sa se joace. Fata il duce si la o casa, spunandu'i ca acolo se afla o vrajitoare cu unghii mari , dupa care se ascunde de el. Acesta devine usor nesigur si speriat, iar in cele din urma , Anandi iese. Sotul sau este suparat pe ea, asa ca micuta isi cere scuze. Pooli ii spune lui Jagdish ca Anandi i'a marturisit ca el este cel mai bun jucator de cricket, asa ca acesta se lauda spunand ca nimeni nu il poate intrece. Cu totii se indreapta spre terenul de joaca. Ajunsi acolo, Jagdish joaca alaturi de baietii din sat pe care ii invinge cu usurinte, fapt ce le face sa se simta mandre pe Pooli si Anandi. Mai apoi, Anandi ii marturiseste lui Pooli ca incearca sa ii gaseasca un sot, si ii daruieste bratari.




















In momentul plecarii, parintii fetei il roaga pe Bhairon sa ramana cateva zile , insa Anandi constientizeaza faptul ca bunica are nevoie de ei , asa ca e mai bine sa se intoarca. Incepe sa planga si isi pune parintii sa promita ca vor veni la nunta. Ajunsi acasa , Anandi si Jagdish se cearta din cauza unei picturi distruse, iar mai apoi dezbat un subiect mai delicat cu inflacarare. Suguna le spune celor doi ca o celebritate va veni la un templu conform celor spuse de Pratap, asa ca se gandesc la o modalitate de a merge la templu . Dupa indelungi eforturi , cei trei au obtinut permisiunea bunicii , spre bucuria acestora. Pe starada, cei trei sar intr'un picior, insa o masina vine si aproape are loc un accident. Din masina coboara tocmai celebritatea pe care doreau sa o intalneasca. Anandi poarta o conversatie extrem de inteligenta cu starul, iar cand aude ca fata este maritata, acesta este intr'adevar socat .

3 comentarii:

  1. Din cauza unor probleme personale, rezumatul a fost postat mai tarziu. Mii de scuze. Sa speram ca nu se va mai intampla .

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu este nici-o problema. Noi suntem bucurosi deoarece seara de seara ne faci rezumatele episoadelor. Inca odata iti multumesc din suflet !

    RăspundețiȘtergere
  3. Va rog nu mai publicati nimic din Suflete pereche?

    RăspundețiȘtergere