duminică, 1 septembrie 2013

Mica mireasa episodul 28

Protected by Copyscape Web Copyright Checker Episodul incepe cu nunta, timp in care Anandi vrea sa danseze, insa este oprita de catre bunica deoarece o nora nu are voie sa faca acest lucru. Un grup de oameni amenintatori intra in
casa si spun ca nunta nu poate continua , deoarece tatal miresei nu si-a platit datoriile. Bunica se apropie de ei spunandu-le ca nimeni nu poate indrazni sa impiedice nunta fiului sau.



































Intre timp, Anandi , Suguna si Jagdish se intreaba cum arata mireasa. Anandi spune ca in satul ei, ea era mereu prima care vedea mireasa, asa ca trebuie sa o vada si acum. Suguna nu vrea sa mearga, insa Jagdish este de acord, asa ca o insoteste pe Anandi. Gehna plange in camera ei si isi aminteste de cele spuse de tatal ei inainte sa vina . Cei doi o vad pe fata si decid sa intre in camera ei. Se prezinta acesteia si ii cer permisiunea sa ii vada fata, insa sunt intrerupti de Suguna , care le spune sa se intoarca.
Nunta continua. Bunica ii reproseaza tatalui miresei ca nu i-a cerut ajutorul si ca astfel i-a pus familia intr-o situatie umilitoare. Mireasa coboara iar Anandi o roaga sa isi arate chipul .





















Intre Suguna si sotul ei au loc momente romantice, insa sunt intrerupti de Anandi, care o ia de acolo. Parintii lui Anandi isi dau seama ca mireasa a acceptat sa intre in familie doar din cauza problemelor financiare si isi dau seama ca sunt norocosi ca au casatorit-o la timp pe Anandi. Mireasa plange , iar Anandi incepe si ea sa planga, amintindu-si propria ceremonie. Nunta se incheie, parintii lui Anandi pleaca alaturi de invitati , iar familia se intoarce acasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu