miercuri, 4 septembrie 2013

Mica mireasa episodul 31

Episodul incepe cu Anandi, care sta in bratele Sumitrei, care ii spune
o poveste. In acest timp, Jagdish invata. La un moment dat, acesta le intrerupe, cerandu-i lui Anandi sa ii aduca ceva, insa aceasta refuza spunand ca e important pentru ea sa asculte povesti, din moment ce nu are voie sa invete. Sotul ei  o ameninta ca ii va spune bunicii ca nu il asculta, asa ca Anandi isi da seama ca bunica o va certa si merge la bucatarie. Jagdish este suparat pe mama sa deoarece in ultima vreme nu i-a prea acordat atentie, asa ca Sumitra il reasigura de iubirea pe care i-o poarta.




















Basant decide sa doarma in alta camera lasand-o pe Gehna singura. Vazand acest lucru, Anandi merge la Gehna si incepe sa vorbeasca mult, ca de obicei . Bunica le surprinde pe cele doua si este mirata ca fiul ei nu sta in aceeasi camera cu sotia lui. Merge la el si il cearta, spunandu-i sa se intoarca in camera pentru ca are nevoie de un fiu. Ii explica faptul ca isi doreste mult inca un nepot si ca el trebuie sa faca tot ce ii sta in putere pentru a-l obtine. Desi vorbele lui Bhairon il convinsesera intr-o oarecare masura sa ii ofere timp Gehnei pentru a se acomoda, mama sa i-a spalat din nou creierul, convingandu-l ca este datoria unei sotii sa ofere urmasi familiei.




















Anandi si Suguna o ajuta pe Sumitra la bucatarie, momentele vesele fiind intrerupte de venirea bunicii in „inspectie”. Familia primeste vizita unui preot, dar si a parintilor lui Anandi , fapt ce o bucura enorm pe fata. Aceasta alearga sus si incepe sa isi faca bagajele , spre disperarea lui Jagdish, care nu vrea ca aceasta sa plece, chiar daca e doar pentru scurt timp, cu aprobarea intregii familii.  





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu