luni, 9 septembrie 2013

Mica mireasa episodul 36

Episodul incepe cu Anandi, care ii
maseaza capul cu ulei bunicii. Aceasta ii mai spune ca a gatit acasa, primind 10 rupii de la parinti, insa bunica spune ca sunt zgarciti si ca i-au dat prea putin, laudandu-se ca daca nu era stricta cu fetita, aceasta nu ar fi fost pregatita in viata. Anandi isi aminteste ca bunica i-a povestit cum a pus sare in prima sa mancare si o intreaba cum a reactionat. Bunica raspunde ca i-a venit sa fuga inapoi la parintii ei, dupa care si-a dat seama de ceea ce a spus. Jagdish o ia pe Anandi la scoala. Aceasta isi aminteste de clipele fericite petrecute la scoala alaturi de profesoara ei si este emotionata. Profesorul lui Jagdhis le da o problema la matematica, pe care fata o rezolva la poarta pe pamant.





































Profesorul vede ca Anandi a dat raspunsul corect si o lauda , spunand ca este inteligenta. Jagdish afirma mandru  ca este sotia lui , iar cand colegii rad de el, acesta spune ca o va lua pretutindeni cu el. Gehna gaseste un album vechi cu poze de la ceremonie si intreaba unde este copilul. Anandi nu stie, iar Suguna spune ca nu are voie sa zica nimic , insa spune numele unei femei. Gehna si Anandi merg la casa acelei femei in speranta ca vor afla mai multe. Persoana respectiva este uimita ca bunica nu a invatat nimic si ca Basant s-a recasatorit cu o fata atat de tanara. Gehna o intreaba cum a murit Jamuna, iar aceasta o trimite pe Anandi afara, dupa care ii spune adevarul . Gehna este socata de cele auzite si iese afara la Anandi , care consola o vaca ce fusese batuta.





















Gehna decide sa nu mai suporte niciun abuz. Noaptea, Basant incearca sa vorbeasca cu Gehna, insa aceasta isi ia perna si pleaca in sufragerie, spre uimirea bunicii. Basant ii spune sa mearga in camera, insa refuza.

19 comentarii:

  1. Multumim pentru rezumat :) ma bucur ca in sfarsit Gehna se va opune

    RăspundețiȘtergere
  2. Da. Dar cred ca vor fi consecinte. Nu cred ca bunica va sta cu mainile in san . Nu crezi?

    RăspundețiȘtergere
  3. Sper doar ca Gehna sa nu ramana insarcinata. Ar fi pacat de ea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ramane insarcinata si naste un baiat.multumim pentru rezumate le citit pe toate chiar daca nu comentam mereu

      Ștergere
  4. numi dau seama de ce mai faceti rezumate. Oricum nu le citeste nimeni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce sa nu mai faca ? Cu ce te deranjeaza? De exemplu eu nu am putut viziona episodul din seara asta si am citit aici rezumatul.Multumesc IndiaFilm pentru ceea ce faci.

      Ștergere
  5. E gresit ce spui. Uite, doua persoane sigur au citit rezumatul. Cu tine , trei

    RăspundețiȘtergere
  6. mare branza. 2 persoane. nu vede-ti ca rezumatele nu au comentarii? Nu ai pasa nimanui de „munca voastra” :)) in locul vostru, nas mai face niciun rezumat.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu e adevarat. Da, poate ca nu le citeste nimeni, dar eu cu siguranta le voi citi. Si voi fi activa pe blog. il voi promova si voi lasa comentarii la fiecare episod, asta deoarece cei de la indiafil au depus un efort in a face rezumate zilnice.

    RăspundețiȘtergere
  8. gresesti. mie imi pasa de munca lor

    RăspundețiȘtergere
  9. doua persoane :)) oricum, nici macar nus rezumate calumea

    RăspundețiȘtergere
  10. atunci ce mai cauti aici ? pleaca, daca nu-ti convine

    RăspundețiȘtergere
  11. exact , pleaca. Indiafil, si eu voi continua sa postez comentarii si va multumesc pentru faptul ca v-ati gandit si la noi, ceilalti fani ai serialelor indiene.

    RăspundețiȘtergere
  12. ramane insarcinata Gehna si naste un baiat

    RăspundețiȘtergere
  13. broavo mai scrie rezumatwe pentru ca nu apuc sal avad si mieste de ajutor ce scri multumesc

    RăspundețiȘtergere
  14. Va multumim tuturor pentru sprijin. Dupa cum am mai spus, daca este macar o persoana careia ii sunt de folos aceste rezumate, atunci merita munca depusa.

    RăspundețiȘtergere
  15. Va multumim tuturor pentru sprijin. Dupa cum am mai spus, daca este macar o persoana careia ii sunt de folos aceste rezumate, atunci merita munca depusa.

    RăspundețiȘtergere