sâmbătă, 21 septembrie 2013

Mica mireasa episodul 48

Bunica vine in graba cu Basant si aduna
intreaga familie spunand ca are vesti bune. Incepe sa vorbeasca ironic spunand ca este fericita ca familia a devenit extrem de faimoasa dupa ce nora ei s-a descurcat atat de bine la examene. Incepe sa urle la Anandi numind-o mincinoasa, insa ceilalti membri ai familiei incep sa ia vina asupra lor . Bunica ii spune lui Bhairon ca are ragaz pana la o anumita ora sa ii aduca pe parintii fetei , in caz contrar va merge chiar ea acolo



















Anandi plange iar Gehna priveste trista plangand de asemenea. Bhairon pleaca trist alaturi de Sumitra , iar Jagdish o roaga pe bunica sa se razgandeasca deoarece el este vinovat. Bunica insa crede ca Anandi a regizat lucrurile in asa fel incat sa iasa cum vrea ea si sa poata invata. Baiatul nu intelege de ce Anandi nu poate sa studieze, iar bunica ii spune ca daca o sotie invata, atunci isi va controla sotul, devenind ca Gehna. Jagdish pleaca, iar Gehna vine si o roaga pe bunica sa nu o pedepseasca pe Anandi din cauza ei. Ii mai spune ca i-a spus deja lui Basant ca nu va vorbi in fata lumii urat , insa bunicii nu ii pasa din moment ce nu si-a cerut scuze in fata ei.


















Gehna isi cere iertare, insa soacra ei ii spune ca nu este suficient din moment ce nu este nimeni care sa o auda. Ii da ragaz pana la ora 6 de asemenea pentru a-si cere scuze in fata intregii familii. Jagdish este pe terasa fiind furios pe cel care i-a spus totul bunicii. Suguna merge la el si il consoleaza spunandu-i ca este vina ei. Gehna , care intinde rufe este trista sa vada copiii atat de speriati. Bhairon incearca sa vorbeasca cu fratele sau in legatura cu situatia, insa acesta nu este dispus sa ii ajute, fiind de acord cu mama sa. Este ora 6. Intreaga familie se reuneste, iar Bhairon se hotaraste cu tristete sa ii sune pe parintii lui Anandi, insa este oprit de Gehna.


















Aceasta isi cere iertare in fata bunicii, insa aceasta nu se multumeste cu atat, ci o umileste si o pune sa se arunce la picioarele ei. Gehna face toate astea pentru ca Anandi sa fie salvata. Bunica ii spune lui Anandi sa faca la fel ca Gehna , insa este anuntata vizita socrilor Sugunei. Bunica le trimite pe fete in casa pentru ca musafirii sa nu le vada fetele planse. Gehna merge in camera, unde plange mult , simtindu-se infranta.

3 comentarii: