duminică, 22 septembrie 2013

Mica mireasa episodul 49

Socrii Sugunei vin in vizita.
Fata ii primeste, dupa care se retrage si asculta discutia ascunsa. Bunica le spune ca a cumparat pamant pe care l-a trecut pe numele Sugunei, insa socrii ei nu par incantati. Acestia ii spun lui Bhairon ca daca mai amana mult ceremonia de ramas-bun a fetei, ii vor cauta alta sotie lui Pratap. Auzind acestea, Suguna se sperie. Anandi ii cere iertare Gehnei, insa aceasta ii spune sa nu isi faca griji.




















Dupa ce oaspetii pleaca, bunica ii spune lui Bhairon sa o trimita pe Suguna la socrii ei , insa acesta nu este de acord, fiind convins ca cel mai bine pentru familia sa este sa astepte pana ce fata va implini 18 ani. Suguna aude acest lucru si plange. Sumitra merge in camera fiicei sale si incearca sa o consoleze, insa aceasta nu vrea sa auda nimic. Sumitra merge la Bhairon si ii spune sa se mai gandeasca deoarece de aceasta data e posibil sa greseasca. Ii mai spune ca ei au luat-o in casa pe Anandi in ciuda varstei , insa Bhairon raspunde ca sunt doua cazuri total diferite. Pe Anandi o pot proteja ei, insa pe Suguna nu are cine sa o apere. Socrilor acesteia nu le-ar pasa faptul ca este prea tanara pentru a avea copii . Bhairon isi roaga sotia sa il sprijine in aceasta decizie.




















In camera, Basant ii spune Gehnei ca a facut bine ca si-a cerut iertare. Astfel nu vor mai fi discutii si certuri. Incearca sa o atinga pe fata, insa aceasta nu ii permite si ii spune ca doar pentru ca si-a cerut iertare, nu inseamna ca va suporta totul. Isi ia perna si spune ca va dormi in camera de oaspeti si se va intoarce inaintea rasaritului, pentru ca mandria lui sa nu aiba de suferit. Anandi nu poate sa doarma si o vede pe Suguna plangand. A doua zi, Suguna se intalneste cu sotul ei si ii reproseaza vorbele parintilor lui. Ajuns acasa, baiatul incearca sa vorbeasca cu tatal sau, insa acesta se gandeste doar la onoarea familiei si este dispus sa gaseasca o alta fata pentru el .





















Gehna merge la Sumitra si ii spune sa o trimita pe Suguna la socrii ei. Cand era pe punctul de a spune mai multe, Anandi intra in camera si le intrerupe prin intrebari prostesti. Suguna vine si ea si spune ca nu va mai fi nicio ceremonie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu