vineri, 13 septembrie 2013

Mica mireasa episodul 40

Episodul incepe cu Sumitra, care incearca
sa o convinga pe Gehna sa manance. Aceasta nu vrea si este trista, spunand ca a distrus linistea familiei. Sumitra ii spune ca este fericita deoarece Gehna a facut ceea ce nimeni nu a indraznit sa faca si ca este trist faptul ca femeile trebuie sa isi fure drepturile sau sa implore pentru ele. Basant intra in camera si ii spune Gehnei ca trebuia sa discute cu el daca avea vreo problema in loc sa o jigneasca pe  mama lui, care este cea mai importanta din casa.















Ii sugereaza ca pe viitor sa discute orice problema in intimitatea camerei si sa evite sa creeze probleme si tensiuni. Gehna nu spune nimic , ci isi ia perna si patura si se pregateste sa iasa din camera, insa Basant o opreste , spunand ca de aceasta data el va fi cel care doarme afara  pana ce ea va fi de acord sa doarma in aceeasi camera. Jagdish se pregateste pentru scoala si aproape ii dezvaluie lui Anandi faptul ca merge la film, insa se opreste la timp. Pe urma merge sa ii ceara bani bunicii, spunand ca vrea sa le faca cinste prietenilor.














Anandi vine la bunica aducandu-i ceaiul si ii cere voie sa iasa cu prietena sa Pooli. La inceput, aceasta nu o lasa, insa isi da seama ca fata isi va aduce prietena in casa, asa ca ii da voie. O intreaba de Gehna , iar Anandi raspunde ca trebuie sa fie in camera ei. Bunica merge in camera fetei aducandu-i ceaiul pe care i-l adusese Anandi si ii spune ca i-a adus un ceai. Gehna se ruga cand soacra sa a intrat in camera, iar bunica ii spune ca decat sa se roage acolo , mai bine ar cobori sa se roage in templul mare. Vazand ca nu raspunde, aceasta continua spunand ca va intelege atunci cand va deveni mama, dupa care paraseste camera.














Anandi alearga spre Suguna, spunandu-i ca bunica le-a dat voie sa plece, iar Sumitra este fericita pentru ele. Le da bani de cheltuiala si ii spune lui Anandi sa ii cumpere si lui Pooli tot ce vrea. Dupa ore, Jagdish si prietenii lui merg sa vada filmul. O persoana de la scoala vine acasa cu geanta lui Jagdish , iar bunica isi da seama nervoasa ca Jagdish a pacalit-o si a mers sa vada filmul. Sumitrei ii este teama pentru fiul ei, insa Gehna o consoleaza spunandu-i ca este baiat si il iubeste asa ca nu va pati nimic, insa Sumitra nu este prea sigura de acest lucru.



















In targ, Suguna merge cu Pratap intr-o casa abandonata, unde petrec momente romantice impreuna. Cand se intoarce le spune fetelor ca s-a plimbat doar pe acolo. Jagdish se intalneste cu fetele, insa le minte si nu le spune nimic de film, dupa care merge la scoala dupa geanta. Acolo afla ca ghiozdanul i-a fost trimis acasa si este avertizat sa se pregateasca deoarece bunica este extrem de furioasa. Baiatul isi aminteste cum Anandi a fost inchisa si se teme ca va pati acelasi lucru.

2 comentarii:

  1. Varstnici autoritari, baieti alintati ,fete asuprite, obiceiuri si traditii greu de inteles .Dar avem ocazia sa vedem si sa cunoastem cultura si viata indiana.

    RăspundețiȘtergere
  2. ar trebui sa fim recunoscatori pentru locul in care ne-am nascut.

    RăspundețiȘtergere