joi, 12 septembrie 2013

Suflete pereche episodul 533

Episodul incepe cu Onir, care este extrem de
ingrijorat deoarece nu o poate gasi pe Purvi. O cauta peste tot si in cele din urma o vede. Usurat, o imbratiseaza , dupa care realizeaza ce face si ii da drumul, intreband-o ce face si unde a fost. Aceasta plange si ii povesteste cum i s-a furat geanta si a mers la politie sa declare furtul. Onir ii spune sa nu isi faca griji deoarece oricum nu avea mare lucru in geanta si nu trebuia sa alerge cu piciorul ranit. Ii mai spune ca au acum o casa, fapt ce o face extrem de fericita pe Purvi si pornesc impreuna spre noua lor locuinta.














La birou, Manav ii spune lui DK ca in ultimul timp Arjun nu mai este atent la munca, iar acesta ii raspunde ca Pari ii ocupa tot timpul. Il roaga pe Manav sa vorbeasca cu Ovi , insa Manav refuza, spunand ca Ovi a luat o decizie si anume sa isi continue cariera ca model. DK spune ca Pari are nevoie de ea si il roaga din nou sa vorbeasca cu ea. Arjun se grabeste  acasa si afla ca Pari are doar o raceala si nu este nimic grav. Doctorul il linisteste spunand ca va fi bine in curand, insa il sfatuieste sa isi rezolve problemele cu sotia, deoarece fetita are mare nevoie de lapte matern.














Soham munceste, iar Balan merge sa il vada . Acesta joaca teatru insa vazand ca Soham nu il crede, vorbeste pe sleau si ii propune sa se intoarca in sat pentru a-si continua  viata de dinainte . Baiatul refuza spunand ca are acum o familie si il sfatuieste sa plece, insa Balan il ameninta spunand ca pana la urma tot se va intoarce. Onir si Purvi merg la noua lor locuinta, care este foarte mica si murdara. In timp ce Purvi face curatenie, sotul ei merge sa cumpere mancare , dupa care iau masa impreuna.















Tarziu in noapte, politia intra si ii aresteaza , spunand ca e ilegal sa aduca o fata acolo. Cei doi continua sa spuna ca sunt casatoriti  , insa deoarece actele erau in geanta furata, sunt dusi la sectie. Mai tarziu, hotul este prins si adevarul iese la iveala iar comisarul isi cere scuze pentru problemele cauzate. A doua zi Arjun si Pari ies in parc. Vazand alti copii cu mamele lor, Arjun isi cere iertare .Un copil cade si Arjun sare sa il ridice, iar cand se intoarce constata ca Pari a disparut. Disperat, intreaba pe toata lumea si il suna pe tatal sau pentru a-l anunta in legatura cu disparitia micutei.













La politie, Arjun , Manav si DK vorbesc cu inspectorul, care a ajuns la concluzia ca micuta a fost furata pentru rascumparare. Arjun este disperat iar Manav il consoleaza spunand ca a trecut prin aceleasi chinuri cand Soham a fost rapit. Familia este anuntata, iar la auzul vestii Ovi este socata, insa incearca sa isi ascunda durerea si merge in camera unde incepe sa planga. Purvi are o presimtire rea, asa ca Onir il suna pe Arjun , care ii spune totul. Cei doi merg in graba la Arjun, iar Purvi incepe sa il acuze pentru pierderea fetei, in timp ce Onir incearca sa o calmeze.















Soham primeste si el vestea si crede ca Balan este in spatele rapirii si are dreptate. Balan este cel care a furat fetita. Soham merge si in cele din urma reuseste sa o salveze , insa este ranit. Ajunge acasa cu Pari in brate, spre fericirea tuturor .


4 comentarii:

  1. Politia le-a dat drumul, dar cu usa sparta cum ramane?

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper ca Arjun sa se impace cu Ovi si sa o creasca impreuna pe Pari, iar Purvi sa isi continuie viata alaturi de Onir.

    RăspundețiȘtergere
  3. SI EU!!!! Purvi si Onir formeaza cuplul perfect. Sau ar fi si mai super ca Purvi si Onir sa creasca fetita si Arjun si Ovi sa faca altii sau sa adopte. Chiar nu stiu ce va fi cu Onir pana la urma. Este un om prea bun sa sufere

    RăspundețiȘtergere
  4. Eee , cred ca usa aia sparta tot Onir va trebui sa o repare :)))

    RăspundețiȘtergere