joi, 5 septembrie 2013

Mica mireasa episodul 32

Episodul incepe cu parintii lui Anandi care vorbesc cu bunica despre
plecarea fetei acasa. Bunica este de acord pana la urma, desi printre vorbele ei viclene se strecoara cateva aluzii rautacioase la adresa parintilor. Anandi coboara si priveste tematoare spre soacra sa, insa aceasta ii spune ca bunica a fost de acord , astfel incat micuta ii sare in brate bunicii imbratisand-o. Jagdish este vizibil deranjat de plecarea ei, rastindu-se la sotia sa, spre amuzamentul intregii familiei. Anandi incearca sa il imbuneze , dupa care isi ia ramas bun de la familie , plina de emotie. Atat ea  , cat si Gehna plang, cea din urma gasind un prieten in Anandi, prieten care va fi departe de ea pentru cateva zile. Se despart in lacrimi, in timp ce Jagdish privea suparat din departare. Ajunsa in sat, Anandi este extrem de fericita si o cauta pe Pooli, prietena sa, aducandu-i panglici pentru par.



















Sumitra ii impleteste parul Sugunei , care i-l arata pe Jagdish mamei sale,trist si pus pe ganduri. Cele doua il intreaba care este problema, insa el nu raspunde , si nici nu scrie nimic , fapt ce le face sa creada ca ii este dor de Anandi . Basant vine acasa si cere mancare, insa bunica ii spune sa ii ceara sotiei sale, si nu Sumitrei. Tot ea o trimite pe Suguna sa o aduca pe Gehna la bucatarie, spunandu-i ca trebuie sa isi indeplineasca sarcinile ca sotie si nora. La bucatarie, Gehna si Sumitra vorbesc despre plecarea lui Anandi, spunand ca de cand fata a plecat, casa si-a pierdut stralucirea , iar tocmai in acel moment se ia curentul. Gehna o intreaba pe cumnata sa cum a murit prima sotie a lui Basant, insa sunt intrerupte de bunica, care o trimite pe Gehna in camera sa . Intre timp, ii spune Sumitrei sa nu spuna o vorba despre cele intamplate.





















In camera sa, Jagdish este nervos deoarece s-a luat curentul dat fiind faptul ca ii scria o scrisoare lui Anandi cand s-a intrerupt lumina. Pe de alta parte, in camera lui Basant, acesta incearca sa o tina de mana pe Gehna, care evita gestul . Are loc o discutie intre cei doi in cadrul careia ea il intreaba cum a murit prima sa sotie, fapt ce il enerveaza, spunand ca nu trebuie sa aduca vorba despre morti. Pleaca, lasand-o singura in camera. A doua zi, Sumitra si Gehna fac pregatirile pentru rugaciune . Gehna nu intelege cum de cumnata sa a rezistat atatia ani fara a se revolta, iar aceasta ii raspunde ca datorita sotului sau . Tot datorita lui a putut amana plecarea Sugunei la sotul sau si tot datorita lui a amanat impartirea aceleiasi camere de catre Jagdish si Anandi. De asemenea , Sumitra isi cere scuze cu lacrimi in ochi deoarece a incercat sa intervina si in legatura cu  Gehna si Basant, insa fara a avea succes.



3 comentarii:

  1. Chiar daca lasam sau nu comentarii noi urmarim rezumatele voastre cu interes mereu. Cred ca nu sunt singura care asteapta si rezumatele la suflete pereche. Nu va descurajati noi va urmarim cu placere si nerabdare

    RăspundețiȘtergere
  2. nu esti singura. si eu astept cu nerabdare fiecare rezumat

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim. Inseamna mult pentru noi incurajarile voastre si va multumim. Vom continua cu rezumatele si asteptam sugestii.

    RăspundețiȘtergere