miercuri, 11 septembrie 2013

Destine implinite episodul 240

Sandya este trista deoarece nu a
inteles mai devreme intentiile soacrei sale. Isi aminteste rand pe rand toate situatiile din care putea intelege ca aceasta nu era de acord cu visul sau , dar nu a facut-o la momentul potrivit. Isi da seama si ca a incercat sa o trezeasca atunci cand era adormita de la bomboane doar pentru propria constiinta si nu pentru visul sau. Insa acum intelege totul. Intre timp, Suraj afla ca un televizor ar ajuta-o mult pe Sandya si totodata afla ca ar trebui sa participe la cateva competitii pentru a fi pe deplin pregatita. Sandya o roaga pe Chaturi sa cheme intreaga familie in sufragerie deoarece a prins faptasul. Meena, Emily si Chavi sunt speriate.















In drum spre casa, Suraj se opreste la un magazin cu electronice si se intereseaza in legatura cu achizitionarea unui televizor. Se gandeste ca ar trebui pe mama sa intai, asa ca se grabeste sa ajunga acasa. Meena incearca sa traga de timp spunand ca Suraj nu a ajuns acasa inca si deoarece este pierderea lui, ar trebui sa fie prezent. Este sustinuta de Chavi, spre uimirea mamei sale. Sandya spune ca faptasul este una dintre nurorile casei . Toata lumea se uita la Meena, Chavi chiar spunand ca este singura care face mereu tampenii. Sandya spune insa ca nu este vorba de Meena, iar aceasta se apara spunand ca a mai ramas o nora in casa si ca pe ea a exclus-o toata lumea. Toate privirile sunt atintite asupra lui Emily, insa Sandya spune ca nu este nici Emily de vina, fapt ce uimeste pe toata lumea.



Sandya spune ca ea este responsabila pentru toate daunele , insa soacra sa nu crede. Sandya continua spunand ca ea a plasat dovezile acolo pentru a induce pe toata lumea in eroare. Suraj apare si nu ii vine sa creada iar soacra sa o acuza de faptul ca s-a jucat cu sentimentele familiei , drept urmare,  inca o oala va fi sparta. Suraj nu isi  crede sotia, iar cand Meena intervine pentru a agrava situatia, Suraj urla la ea. Continua sa o intrebe de ce minte si nu intelege motivul din spatele afirmatiei sale. O implora sa marturiseasca adevarul, deoarece sperantele sale si visul ei sunt in pericol sa se preschimbe in cenusa. In ciuda rugamintilor lui Suraj, Sandya continua sa spuna ca ea este vinovata.


9 comentarii:

  1. Nu pot sa o inteleg pe Sandya. Ea spune mereu ca adevarul trebuie marturisit indiferent de situatie si totusi ea minte.

    RăspundețiȘtergere
  2. De acord. Soacra in sus, soacra in jos. Dar sotul??? Sotul unde ramane? E mai importanta linistea soacre decat a sotului ? Adica soacra sa mai are 2 nurori, dar Suraj are doar o sotie

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebuie sa o intelegem si pe ea. Adica totusi, nu poate trai in acea casa daca soacra sa o va persecuta

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt destul de mirata de puterea soacrelor in familiile indiene , toti cei din jurul lor sa tremure de frica si sa nu poata sa faca nimic fara aprobarea lor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Exact! Chiar daca fiii isi intemeiaza o familie, cel mai in varsta ia o decizie. Este chiar infricosator. Se pare ca au fost indoctrinati de mici astfel incat crescand sa nu aiba niciun cuvant de spus.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dar ma intreb: socrul Sandyei de ce nu poate zice nimic in fata nevestei? Adica barbatul comanda la ei. De ce el nu poate spune nimic?

    RăspundețiȘtergere
  7. Intr-adevar. Soacrele au mare influenta in familie. Si totusi, e surprinzator faptul ca Santosh nu isi asculta sotul .

    RăspundețiȘtergere
  8. Se pare ca sotul are menirea sa aduca bani in casa iar tot ce tine de casa e la latitudinea sotiei, aici a soacrei celor trei nurori . Cam ciudate obiceiuri au si se pare ca inca domina in viata indiana,

    RăspundețiȘtergere
  9. Da. Daca de mici copii sunt crescuti astfel, indienii nu isi vor schimba prea curand mentalitatea

    RăspundețiȘtergere