marți, 17 septembrie 2013

Mica mireasa episodul 44

Episodul incepe cu Sumitra, Suguna si Anandi, care
asaza masa pentru cina. Anandi nu intelege de ce nu are voie sa vorbeasca cu Gehna si pune multe intrebari , fara a primi un raspuns clar din pacate. Bhairon vine acasa aducand cadouri pentru intreaga familie, inclusiv pentru Gehna, insa bunica tipa la el, spunandu-i ca nimeni nu are voie sa ii ofere atentie fetei.

















Anandi intreaba dupa cina daca ii poate duce Gehnei mancare in camera, insa bunica refuza spunand ca poate sa manance si singura. Bhairon este dezaprobator si pleaca de la masa. Anandi ii spune Sugunei ca vrea sa o intalneasca in secret pe Gehna indiferent de consecinte, iar Sumitra vorbeste in camera cu sotul ei , decizand sa o sprijine pe cumnata lor intr-un fel sau altul. Anandi se intalneste cu Gehna si ii spune ca ar fi mai bine sa o asculte pe bunica , insa fata refuza spunand ca nu suporta nedreptatea si bunica greseste. Anandi ii da un radio pentru a asculta muzica si pleaca, promitandu-i ca va veni si alta data.


















A doua zi, Gehna ii spune Sumitrei ca nu se va mai infometa din moment ce nu a gresit cu nimic, iar cumnata sa este fericita sa auda ca macar fata nu va mai suferi de foame. Pooli si Anandi stau in camera. Jagdish intra si o vede pe sotia sa trista deoarece nu poate merge la scoala. Le spune fetelor ca are un plan, iar dupa ce il aud, toti trei sunt convinsi ca va functiona. Sumitra ii maseaza picioarele bunicii, iar Jagdish merge la cele doua spunand ca merge mai devreme la scoala din cauza unui examen si sa ii trimita pranzul mai tarziu prin Anandi. La inceput bunica nu este de acord, insa este convinsa, spre bucuria micutei.
















La scoala, profesorul merge la director rugandu-l sa o primeasca pe Anandi la scoala deoarece are mare potential si cu siguranta va face scoala mandra. Directorul spune ca pentru a evita probleme nedorite, o va accepta pe fata doar daca cineva din familie merge sa o inscrie.


4 comentarii:

  1. Super!!!! Multumim!!!! Ce credeti, cine va invinge? Bunica sau Gehna?

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim! Eu cred ca pana la urma vor ajunge la o intelegere. Cred ca Gehna va castiga respectul bunicii. Cel putin asta sper

    RăspundețiȘtergere