vineri, 13 septembrie 2013

Suflete pereche episodul 534

Episodul incepe cu Ovi, care se raneste spargand
un pahar. Ea spune ca aceste rani pot fi tratate, insa acelea cauzate de familie nu se vindeca asa usor. Soham le spune  tuturor ca Balan a rapit-o pe Pari. Manav incepe sa il ameninte , insa tocmai atunci vine politia si ii informeaza pe toti ca fetita a fost salvata doar datorita lui Soham. Purvi observa ca micuta are febra si incepe sa o ingrijeasca alaturi de Arjun sub privirile lui Onir. Ovi merge la agentia de modelling si afla ca nu poate semna contractul deoarece agentia nu primeste modele maritate. Acasa, Ovi este trista si ii marturiseste tatalui sau ca mariajul ei cu Arjun a fost o greseala. Manav este trist deoarece fiica lui este din ce in ce mai deprimata.














Acasa, Purvi este trista iar Onir observa acest lucru si o intreaba care este motivul . Aceasta regreta faptul ca a dat-o pe Pari si se gandeste sa o ia inapoi de la Arjun. Tocmai atunci, Arjun vine cu fetita in brate spunand ca a decis ca e mai bine pentru ea sa stea cu mama ei adevarata , statut pe care Ovi nu il poate avea, dupa care o lasa acolo si pleaca. Arjun sta intr-o camera intunecata, iar DK vine la el si il intreaba daca este sigur de decizia luata. Arjun spune ca a luat o hotarare buna deoarece el chiar si acum mai simte lipsa mamei sale si nu poate permite ca lui Pari sa ii lipseasca mama. DK ii mai spune sa isi asume responsabilitatea si fata de Ovi, deoarece casatoria este un lucru important.















Onir incearca sa isi gaseasca o slujba, insa nimeni nu vrea sa il primeasca din cauza scandalului in care a fost implicat. Incearca in mai multe locuri, insa primeste numai vorbe grele si este alungat , iar Soham priveste de la distanta. Arjun merge la Ovi, si in cele din urma, aceasta accepta sa se intoarca la el, spre dezamagirea lui Manav. Afara ploua si cei doi isi amintesc momente petrecute impreuna din copilarie. A doua zi, Ovi nu este nicaieri si Arjun vede o scrisoare scrisa de Ovi in care scrie ca ea a plecat sa se regaseasca deoarece nu mai vrea sacrificii din partea nimanui pentru ea.


14 comentarii:

  1. cu cine ramane purvi in cele din urma?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ar fi culmea sa ramana cu Arjun dupa ce i-a distrus cariera lui Onir

    RăspundețiȘtergere
  3. este cineva care ma poate ajuta sa gasesc episudul 534 suflete pereche printrun link sau altc. va rog tare mult

    RăspundețiȘtergere
  4. ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

    RăspundețiȘtergere
  5. Răspunsuri
    1. Anca BARLAD. imi place foarte mult de SOHAM ,si de MANAV.

      Ștergere
    2. Anca BARLAD. imi place si de ARCHANA ,

      Ștergere
  6. Anca Barlad. imi place si ARCHANA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anca Barlad . imi place de SOHAM ,ca nu se va lasa influentat de BALAN.,

      Ștergere
    2. Anca Barlad . urmaresc serialul SUFLETE PERECHE de la inceput , imi plac toti .

      Ștergere
    3. Anca Barlad . urmaresc serialul SUFLETE PERECHE de la inceput , imi plac toti .

      Ștergere
  7. Anca Barlad . urmaresc serialul SUFLETE PERECHE de la inceput ,imi plac toti actorii

    RăspundețiȘtergere
  8. Anca Barlad . urmaresc serialul SUFLETE PERECHE de la inceput .imi plac toti actorii

    RăspundețiȘtergere