vineri, 6 septembrie 2013

Mica mireasa episodul 33

Episodul incepe cu mama lui Anandi care face

mai multe lucruri deodata : o hraneste pe fata, face de mancare, incearca sa indeplineasca cerintele sotului si asa mai departe. A doua zi , aceasta ii spune lui Anandi ca merge dupa apa, iar pe urma ii va face halva, insa cand se intoarce, are parte de o surpriza. Anandi se afla in bucatarie, pregatind halvaua dorita. La inceput, mama sa se ingrijoreaza, insa fetita ii explica faptul ca acum este nora si a invatat sa o pregateasca.




















In casa socrilor ei, Basant bea. Gehna intra in camera, iar sotul ei inchide usile asezandu-se langa fata speriata. Jagdish se gandeste zi si noapte la Anandi, fiind dus pe ganduri chiar si la scoala. Profesorul ii pune o intrebare, iar colegii rad de el. Intre timp , Pooli si Anandi merg sa culeaga mango, si sunt rugate de catre mama lui Champa sa culeaga cateva si pentru ea. Fetele culeg, iar cand se intorc o vad pe Champa. Apare tatal fetei, o impinge si o cearta, intreband-o unde este baiatul cu care era, iar fata raspunde ca baiatul respectiv a parasit-o si ca este insarcinata. Primeste o palma de la tatal ei, iar fetele incearca sa ii sara in ajutor , fara succes insa.




















Acasa, Anandi se cearta cu mama sa in legatura cu Champa, insa aceasta ii spune ca nu trebuie sa o mai intalneasca. Satenii afla despre faptul ca este insarcinata, insa pentru a pastra reputatia satului, decid sa rezolve problema prin uciderea fetei in secret. Anandi gateste pentru parintii ei si este privita cu mandrie de catre tatal sau, care constata ca a crescut. Vine si Pooli , care este servita cu mancare si are loc un moment nostalgic pentru parintii ei care sunt constienti ca fiica lor este acum mare. Pooli ii spune lui Anandi ca satenii o vor ucide pe Champa asa ca fetele isi propun sa o ajute. Anandi ia niste bani si pleaca alaturi de prietena sa pentru o avertiza pe flata in legatura cu planul satenilor. Intre timp, satenii apar acasa la Anandi chemandu-l pe tatal acesteia sa se alature lor in capturarea fetei dezonorate. Acesta considera ca este o greseala sa o ucida si ca ar trebui sa se limiteze la alungarea acesteia.



















Satenii spun ca daca nu fac acest lucru, atunci si alte fete pot comite aceeasi greseala , insa tatal lui Anandi refuza sa li se alature. Ingrijorata, mama lui Anandi ii spune ca fata a disparut. Intre timp, cele doua o iau pe scurtatura pentru a o preveni pe Champa si pentru a o salva. Acestea ajung inaintea satenilor, ii spun totul , ii dau banii si o sfatuiesc sa plece cat mai repede.  Fata le imbratiseaza plangand .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu