miercuri, 11 septembrie 2013

Mica mireasa episodul 37

Episodul incepe cu Basant , care se enerveaza si
loveste lucrurile deoarece Gehna nu vrea sa doarma cu el in camera. Din cauza zgomotului familia se trezeste, iar bunica ii spune fetei ca daca exista vreo problema, aceasta ar trebui rezolvata in intimitatea camerei si nu facand o scena. Incearca sa o conduca spre usa, insa Gehna spune ca nu va dormi in camera cu sotul ei. Bunica este socata si nervoasa, si spune ca o va invata ea bunele maniere asa ca o ia cu ea neluand in seama rugamintile Sumitrei. Vazand ca copiii sunt trezi , spune ca nimic nu s-a intamplat si ii trimite pe toti la somn, plecand chiar si ea , cu exceptia Sumitrei si a Gehnei . Sumitra incearca sa ii explice ca nu va schimba nimic cu aceasta atitudine ci isi face doar rau, insa fata este decisa sa nu se mai supuna bunicii si lui Basant.





















In camera Sugunei , aceasta este recalcitranta fata de intrebarile necontenite ale lui Anandi. Aceasta nu intelege de ce Gehna a dormit in sufragerie si nu inceteaza cu intrebarile pana ce Suguna nu se rasteste la ea spunandu-i sa doarma. Bunica si Basant discuta, ea plangandu-si soarta de a avea asemenea persoane in casa. Totodata este de parere ca Anandi i-a influentat comportamentul si ca de cand fetita a intrat in casa, totul e pe dos. Basant spune ca nu mai poate trai cu Gehna , insa mama sa ii spune sa aiba rabdare. Intre timp, Bhairon si Sumitra se tem pentru cumnata lor, stiind de ce este capabila bunica. Bhairon o roaga pe Sumitra sa mai vorbeasca cu ea deoarece desi nu e vinovata, ar putea avea de suferit, iar aceasta accepta.



















A doua zi, Gehna ii duce ceai in camera lui Basant, insa acesta o alunga spunand ca nu vrea sa o mai vada. Fata se intoarce la bucatarie, iar Sumitra pune ceai intr-o alta cana , pe care i-l da lui Anandi spunand ca unchiul sau nu l-a baut pe cel al Gehnei deoarece se racise. Anandi merge cu ceaiul si observa ca Basant nu pare a se simti bine asa ca il intreaba daca il doare capul. Pe urma incepe sa ii faca un masaj, spunandu-i sa nu fie suparat pe Gehna deoarece a iesit pentru ca i-a fost prea cald in camera, dupa care ii serveste ceaiul unchiului sau. Fata vede niste bratari si ii cere voie sa se uite la ele, iar mai apoi il intreaba de ce a tipat bunica la Gehna noaptea trecuta. Basant este exasperat de intrebarile fetei si ii spune sa il lase in pace deoarece il doare capul. Vocea bunicii se aude pe coridor , iar Anandi il roaga sa nu ii spuna ca s-a jucat cu bratarile deoarece ar certa-o aspru.



















Bunica ii spune lui Bhairon sa o tina departe pe Anandi de Gehna deoarece cand nora sa a venit in casa avea capul plecat, iar dupa doua zile indrazneste sa o infrunte. Jagdish face un arbore genealogic si lipeste poze cu membrii familiei , insa isi da seama ca nu are nicio poza cu Gehna, asa ca o trimite pe Anandi dupa una. Aceasta merge in camera matusii sale si aude o conversatie intre ea si bunica. Bunica ii spune ca tot ce vrea e sa isi indeplineasca rolul de sotie si ca a venit de bunavoie, insa fata raspunde ca asta nu inseamna ca trebuie tratata ca un animal. Bunica ii spune sa vorbeasca respectuos si sa se conformeze cu situatia, altfel o va alunga din casa. Anandi o intreaba mai apoi pe Gehna de ce a fost certata, insa aceasta ii spune ca este prea mica sa inteleaga. Bunica o cearta pe femeia care a aranjat casatoria si ii cere sa le spuna parintilor Gehnei ca vrea sa vorbeasca cu ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu