joi, 12 septembrie 2013

Mica mireasa episodul 39

Episodul incepe cu Basant care este
trist si nelinistit. Acesta isi aduce aminte de sfatul intelept al lui Bhairon cum ca ar trebui sa ii lasa timp fetei deoarece este prea tanara si totodata de vorbele preotului care a crezut ca Gehna este sotia lui Jagdish. Se simte foarte prost din cauza acestor ganduri ce ii strabat mintea. De asemenea, Bhairon, Sumitra si Suguna sunt extrem de suparati din cauza celor intamplate. Bunica isi aminteste vorbele Gehnei si incepe sa planga cu furie, dupa care decide se mearga la ea in camera, insa se razgandeste in cele din urma. Il gaseste pe Basant foarte trist si incearca sa il consoleze , spunandu-i sa nu ia in seama vorbele fetei.
















Bunica incearca sa il convinga ca nu are nicio vina, dat fiind faptul ca milioane de oameni au facut asta inainte. In plus, nu a fortat-o nimeni sa se marite, insa din cauza lacomiei a acceptat, asa ca el este inocent. Basant insa considera ca ar trebui sa o trimita pe Gehna acasa la parintii ei, iar el sa continue sa traiasca singur, ca inainte. Bunica spune ca nu ar rezista sa il vada asa. In plus, daca ar trimite-o, fata ar spune tuturor cele intamplate iar reputatia familiei ar fi patata. Il sfatuieste sa se controleze si sa isi controleze si sotia, dupa care totul va fi bine.















Prietenii lui Jagdish ii admira tricoul , iar el le spune ca socrii sai i l-au oferit. Pe urma, cu totii planuiesc sa vada un film a doua zi, insa bunica nu il lasa, spunand ca ar putea fi  corupt. Jagdish o intreaba si pe mama lui, insa bunica ii spune ca nu Sumitra decide , ci ea. Jagdish hotaraste sa mearga cu orice pret. Anandi si Suguna isi fac pedichiura, insa sunt intrerupte de Sumitra, care o anunta pe Anandi ca prietena sa Pooli si parintii ei au venit in vizita. Fata alearga fericita si o ia pe Pooli sa ii faca turul casei , sub privirile fericite ale lui Bhairon si Sumitra.















Bunica apare, insa nu pare multumita de vizita acestora. Afla ca parintii fetei au cumparat pamant si ca se vor muta in apropiere, iar bunica ii priveste cu superioritate. Anandi ii roaga pe parintii lui Pooli sa o lase sa vina in vizita zilnic, dupa care pleaca. Bunica il sfatuieste pe Bhairon sa nu se incurce cu asemenea oameni si sa o tina pe Anandi departe de prietena sa. Toata lumea mananca, mai putin Gehna , care spune ca nu ii este foame. Basant se ridica de la masa spunand ca va avea el grija de sotia sa, insa bunica il opreste si ii spune Sumitrei sa ii duca mancarea in camera. Bunica isi promite ca o va face pe Gehna sa isi revina.

6 comentarii: