marți, 3 septembrie 2013

Mica mireasa episodul 30

Protected by Copyscape Web Copyright Checker Episodul incepe cu Gehna, care intra in
camera nuptiala. Basant sta pe un scaun si o asteapta. O cheama pe fata, insa ea ezita , asa ca Basant insista. Gehna ii atinge picioarele sotului ei, iar acesta ii spune ca vremurile s-au schimbat . Mai demult mireasa era cea care il astepta pe mire, insa acum el este cel care face acest lucru. Fata vede o sticla de alcool pe jos si isi da seama ca sotul sau este beat asa ca i se face frica, insa Basant nu tine cont de teama fetei, ci se apropie de ea.




















Cei doi se asaza pe pat, iar Basant ii spune sotiei sale ca ii poate intelege timiditatea, insa nu si frica, dat fiind faptul ca ei sunt casatoriti in fata lumii si ea este nora fiului mai mare.





















Dimineata, Anandi vine la usa Gehnei aducandu-i ceai. In sinea ei se gandeste ca ar fi bine sa vorbeasca cu ea, sa o inveseleasca crezand ca altfel se va gandi mereu la parintii sai si va plange la fel ca ea. Gehna deschide usa insa se misca greu si are urme rosii la ambele maini. Anandi observa si alte vanatai si ajunge la concluzia ca s-a certat cu sotul sau spunandu-i ca daca se mai intampla, sa se opuna. Cele doua sunt intrerupte de bunica, care ii spune lui Anandi sa plece din moment ce a venit sa ii aduca doar ceaiul. Anandi merge la Sumitra si o roaga sa vorbeasca cu Gehna deoarece are numeroase semne pe corp. La auzul acestor vorbe, Sumitra se intristeaza amarnic.




















Are loc o ceremonie in cadrul careia Gehna se imbraca simplu , fapt pentru care este certata de bunica , aceasta spunand ca o nora a familiei sale trebuie sa fie aranjata mereu. Anandi este mustrata de catre bunica deoarece fetita nu a vrut sa ii faca pe plac lui Jagdhish astfel incat nu si-a indeplinit datoria de sotie. Mai apoi, aceasta pregateste ceva de mancare si este foarte incantata de realizarea sa. Sumitra merge in camera Ghenei si este uimita sa o vada speriata intr-un colt. O intreaba ce s-a intamplat, insa Gehna o imbratiseaza si izbucneste in lacrimi. Indurerata de suferinta cumnatei sale, Sumitra merge la Bhairon si il roaga sa vorbeasca cu Basant deoarece Gehna este supusa unor chinuri mult prea mari pentru varsta ei.





















Bhairon merge sa vorbeasca cu Basant , insa argumentele sale nu au nicio sansa in fata egoului fratelui sau , care il ameninta pe Bhairon spunandu-i sa nu se mai bage in familia lui. Seara, Gehna se teme sa mearga in camera , asa ca asteapta pana ce crede ca Basant a adormit, dupa care se pune timid in pat. Insa acesta nu dormea si astfel se ridica deasupra ei, speriind-o.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu