miercuri, 18 septembrie 2013

Mica mireasa episodul 45

Episodul incepe cu Anandi, care se enerveaza pe
Jagdish. Aceasta ii spune ca era convins ca planul va avea succes, insa va esua. Trist, baiatului ii vine ideea sa vorbeasca cu tatal sau. Copiii merg si ii explica situatia lui Bhairon, insa acesta refuza spunand ca bunica nu va fi de acord. Sumitra si Bhairon discuta despre acest aspect, iar in cele din urma, aceasta il convinge sa o lase pe Anandi sa studieze.


















Anandi il imbratiseaza fericita pe socrul sau , in timp ce in camera , Gehna si Basant au o mica altercatie datorata incapatanarii Gehnei de a nu se supune. Acesta ii spune ca este foarte indulgent, altfel ar invata-o datoriile unei sotii. Fata ii raspunde ca stie care sunt datoriile unei sotii, insa o legatura intre soti ar trebui sa fie una de suflet si nu una a corpurilor. Anandi este fericita deoarece poate sa studieze, insa se ingrijoreaza cum va reusi fara stirea bunicii. Suguna ii cere permisiunea bunicii sa mearga la templu, iar aceasta ii sugereaza sa o ia si pe Anandi cu ea, spre bucuria copiilor.



















Anandi, Jagdish si Pooli se intalnesc si invata in timp ce Pratap si Suguna vorbesc. Cei doi sunt decisi sa mai incerce sa vorbeasca cu parintii pentru a le permite sa ramana impreuna , altfel sunt dispusi sa fuga. Mai tarziu copiii ajung acasa. La masa bunica le spune tuturor ca socrii Sugunei le vor vizita satul si spune ca ar trebui ca Basant sa cumpere niste cadouri. Acesta se enerveaza si pleaca de la masa spunand ca Bhairon ar trebui sa cumpere, nu el.


















Bunica se enerveaza si da vina pe Gehna pentru toate animozitatile, insa Bhairon spune ca fata nu are nicio vina in aceasta chestiune , si pleaca si el de la masa. Dupa ce pleaca barbatii, femeile se asaza si incep sa manance, moment in care apare si Gehna . Aceasta ia o farfurie curata si nu o foloseste pe cea a lui Basant, insa este oprita de bunica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu