duminică, 15 septembrie 2013

Mica mireasa episodul 42

Gehna sta in camera ei cu
lumina stinsa. Suguna o intreaba ce face, iar ea spune ca astfel nu va putea vedea durerea. Mai spune ca va cobori la masa. Pe urma, Suguna ii arata unele lucruri cumparate in targ, iar  Gehna observa niste urme pe spatele Sugunei. Cand o intreaba de unde provin, fata isi da seama ca trebuie sa fie de cand era cu Pratap , se balbaie si fuge. Vazand aceste urme, Gehna isi da seama ca se aseamana cu ale ei  si este socata. Gaseste albumul de poze de la nunta fetei si il vede pe Pratap. Basant intra in camera si ii aduce sotiei sale un cadou, insa aceasta il refuza spunand ca stie ca el si mama sa planuiesc sa o cumpere , insa nu vor reusi niciodata. Respectul si dragostea nu pot fi cumparate.
















Bhairon conduce spre casa si il vede pe tatal lui Pooli . Opreste si il duce cu masina. Pe drum, acestia vorbesc despre Pooli, tatal acesteia fiind descumpanit deoarece fetita este vaduva. Bhairon ii sugereaza sa o inscrie la scoala, asa ca impreuna merg si o inscriu la scoala lui Jagdish. Anandi ironizeaza uniforma de scoala a lui Jagdish. Pooli vine in graba fericita si ii spune prietenei sale ca a fost inscrisa la scoala . Ii arata uniforma, caietele, cartile si este in culmea fericirii. In ciuda faptului ca Anandi este fericita pentru prietena ei, ii este dor de momentele petrecute la scoala si incepe sa planga.



















La cina, barbatii au terminat de mancat, iar femeile se asaza la masa. Bunica rosteste un discurs parca adresat Gehnei, insa aceasta nu se lasa si ii raspunde soacrei sale, continuand un sir de replici parca rupte dintr-o dezbatere. La un moment dat, fata se emotioneaza si paraseste masa , iar bunica face acelasi lucru. Anandi nu intelege de ce nu a terminat de mancat, insa Sumitra ii spune ca va trimite mancarea in camera. Anandi o intreaba ceva pe Suguna, iar aceasta ii explica un termen. Anandi isi da seama cat de diferita este de Jagdish, si daca stia din timp, nu s-ar fi maritat cu el.

















Acasa la parintii lui Anandi, mama sa face o bluza pentru fiica ei. Tatal sau ii spune ca este inutil deoarece daca ar duce un lucru atat de ieftin, bunica ar avea multe de comentat. Decat sa duca ceva ieftin, mai bine merg cu mana goala. Mama lui Anandi ii spune ca va termina bluza, deoarece chiar daca nu i-o va da, o va pastra , amintindu-si de fata ei de fiecare data cand o va vedea. Sumitra merge in camera Gehnei si o vede muncind. Ii spune fetei sa nu faca asta, deoarece sunt multi servitori, insa ea raspunde ca provine dintr-o familie saraca si este invatata astfel.


















Daca nu va face nimic, corpul ii va intepeni. Are loc o discutie intre cele doua, iar Gehna o intreaba pe Sumitra de ce tatal ei a vandut-o. Ea ii spune vorbe calde, care o inveselesc pe Gehna, iar in cele din urma fata spune ca nu se va mai plange de destinul ei.

4 comentarii: