duminică, 8 septembrie 2013

Mica mireasa episodul 35

Episodul incepe cu Jagdish, care vine in
spatele lui Anandi, acoperindu-i ochii. Aceasta crede ca este Pooli , insa cand se intoarce isi vede sotul si devine foarte fericita. Jagdish ii spune ca a venit sa o ia acasa, iar fata il intreaba daca a venit singur, sau insotit. El ii spune ca daca ea poate merge singura, el de ce nu ar putea? Dupa ce se intereseaza de cei de acasa, fata afla ca ii scrisese o scrisoare asa ca Jagdish incepe sa o citeasca, insa aceasta se dovedeste a fi plina de greseli. Anandi incepe sa rada pe seama lui, insa isi cere scuze dupa ce vede ca acesta s-a infuriat, dupa care baiatul o roaga sa nu mai arate scrisoarea nimanui, pentru ca ar rade de el.





















Tatal lui Anandi ii spune lui Bhairon ca ar trebui sa mai stea cateva zile, insa acesta refuza, promitand ca va veni alta data alaturi de sotia sa. Jagdish se plange de ce Anandi intarzie atat luandu-si la revedere de la mama ei, iar Bhairon spune ca trebuie sa se grabeasca pentru a nu intarzia. Anandi si mama sa apar, dupa care fata isi ia la revedere de la parinti in lacrimi. Bunica o intreaba pe Sumitra ceva in legatura cu bucataria, insa aceasta este preocupata de intoarcerea lui Anandi. Chiar si Suguna este nerabdatoare si se intreaba de ce intarzie, insa bunica spune ca nu e ca si cum ar veni acasa  un diamant si sa isi vada de treburile lor, dupa care o trimite pe Sumitra  la bucatarie sa verifice mancarea.





















Gehna este in bucatarie si pregateste mancare. Sumitra apare si vrea sa o ajute, insa fata ii spune ca se descurca , dupa care Sumitra pleaca, spunand ca ii va transmite bunicii ca masa va fi gata in 15 minute. Putin mai tarziu, vine Suguna , care de asemenea este dispusa sa o ajute in bucatarie. Fetele incep o discutie si din vorba in vorba vine subiectul fostei sotii a lui Basant. Suguna spune ca era o femeie minunata ce ii iubea mult pe ea si fratele sau si este pacat ca a murit astfel. Cand Gehna intreaba cum a murit , Suguna ezita si raspunde ca nu poate sa ii spuna . Anandi ajunge si isi imbratiseaza strans soacra.




















Bunica se plange ca doar Sumitra are parte de atentie, iar Suguna ii spune ca i-a fost foarte dor de ea. Bhairon explica faptul ca au intarziat deoarece mama lui Anandi s-a emotionat . Bunica il intreaba pe Jagdish daca este fericit acum cand sotia sa s-a intors acasa , insa acesta spune ca este obosit si pleaca. Bunica spune ca din cauza traiului greu Anandi a slabit, insa aceasta ii spune sa nu isi faca griji pentru ea ci mai degraba sa ii spuna cum se simte. La auzul acestor vorbe, bunica spune ca a vorbit ca o adevarata nora si ii spune sa mearga sa se schimbe. Gehna este ganditoare in bucatarie, iar cand Anandi apare, constata ca mancarea este arsa , oprind repede gazul. Gehna este extrem de fericita sa o revada pe Anandi.



















Dupa ce se imbratiseaza, Gehna o intreaba pe Anandi cum a murit prima sa matusa, iar fetita isi aminteste cum a lesinat in timpul ceremoniei si cum a fost dusa la spital. Anandi ii spune ca a fost foarte bolnava si a fost dusa la spital , insa nu isi aminteste nimic mai mult deoarece ii este foarte foame . Cere mancare, insa in acel moment apare Jagdish care la randul sau cere mancare. Cei doi incep o cearta, insa Gehna spune ca va face mai multe gustari pentru ei. Dupa ce copiii plec, fata isi reia privirea pierduta si ganditoare. In sat, parintii lui Anandi sunt tristi deoarece fiica lor a plecat. Mama sa plange incontinuu, iar sotul acesteia incearca sa o consoleze spunandu-i ca este in siguranta , acasa la socrii sai. In camera Gehnei , ea si Anandi discuta. Gehna o intreaba daca este fericita ca s-a intors, iar fata ii raspunde ca este fericita, deoarece desi la inceput nu i-a placut in casa si suferea ingrozitor, acum s-a obisnuit si tine la toata lumea.




















O mai intreaba daca mama sa i-a spus povesti, iar Anandi raspunde ca da, insa de fiecare data plangea la ele. Gehna ii explica faptul ca o mama se emotioneaza deoarece o fata ajunge sa apartina altcuiva dupa ce a fost crescuta cu iubire de catre parinti. Pe masura ce vorbeste, fata se emotioneaza. Anandi spune ca a plans la plecare , insa nu la fel ca inainte deoarece acum si aceasta este casa ei. Gehna o intreaba daca parintii ei au spus ceva despre prima sotie a lui Basant, insa aceasta nu isi aminteste. Basant vine in camera si ii spune lui Anandi sa plece, dupa care Gehna il intreaba cum a murit prima lui sotie. Basant se supara si ii spune ca toata lumea moare si nu vrea sa isi aminteasca de asemenea lucruri. Pe urma ii spune ca ea este sotia sa si ca ar fi mai bine sa mearga la culcare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu