luni, 2 septembrie 2013

Mica mireasa episodul 29

Episodul incepe cu Anandi, care reuseste sa vada chipul miresei. Este extrem de uimita de faptul ca
este atat de tanara si face un comentariu care pare sa o supere pe bunica. Totusi, aceasta ii explica fetitei ca nu este prea tanara deoarece are deja 18 ani , insa o femeie se ridica si spune ca este o minciuna. De fapt, mireasa este un copil fata de Basant si ea nu poate lua parte la o asemenea casatorie. Vorbele sale o infurie pe bunica, care o alunga pe femeia respectiva , aruncand dupa ea cu cadoul adus.





















Mai tarziu, Gehna intra in bucatarie si pregateste ceva delicios, pe placul tuturor. Sumitra ii cere permisiunea bunicii sa o ia in camera sa pentru a-i arata ceva, iar bunica este de acord, cu conditia sa nu intarzie prea mult deoarece fata trebuie sa petreaca noaptea cu Basant. La auzul acestor vorbe, Gehna devine tensionata. La masa, Bhairon , Sumitra si bunica incep sa vorbeasca. Bhairon considera ca mireasa nu este inca pregatita sa petreaca noaptea cu Basant , insa bunica este consternata la auzul acestor vorbe. Basant aude discutia si se enerveaza pe fratele sau, sprijinit fiind in cearta de mama sa. Gehna se afla in camera lui Anandi unde aceasta ii arata bratari si cauta cateva potrivite pentru mireasa.





















Sunt intrerupte de Sumitra, care vine sa o duca pe Gehna in camera , pentru a petrece noaptea cu sotul ei . Anandi nu intelege de ce fata trebuie sa plece si devine insistenta punand intrebari nenumarate care o determina pe Sumitra sa ridice tonul la ea. Pe coridor,cele doua vorbesc. Sumitra ii spune Gehnei ca Basant este un om bun si ii iubeste mult pe Suguna si pe Jagdish, tratandu-i ca pe proprii lui copii.




















 Ii mai spune ca dupa moartea sotiei a devenit cam rece insa are o inima calda si o asigura ca se va intelege bine atat cu el , cat si cu restul familiei. Cele doua se imbratiseaza, dupa care Sumitra ii arata camera in care trebuie sa intre.

7 comentarii:

  1. Super! Multumim pentru rezumat . Si pozele sunt superbe. Cred ca ati cautat mult pana le-ati gasit.

    RăspundețiȘtergere
  2. saraca fata... cine stie ce speriata va fi... Camelia

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, Camelia. De acord. Basant e batran si nerabdator . Fata e inca mica. Mi-e mila de ea. Apropo, eu ma numesc Alexandra, dar mi se spune Sandi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Incantata de cunostinta :D. Ma intreb ce se va intampla mai departe. Trebuie sa recunosc ca Anandi a fost cam obraznica . A tot incercat sa vada chipul miresei .E putin infumurata

    RăspundețiȘtergere
  5. Intr-adevar, e putin prea insistenta , insa e un copil.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am o idee. Oare cei de pe blog nu ar putea face in asa fel incat sa ne logam cu adresa de email? Adica ar fi mult mai usor si nu ne-am incurca in comentarii

    RăspundețiȘtergere
  7. Ne bucuram ca schimbati impresii si va invitam sa faceti acest lucru la fiecare rezumat :)

    RăspundețiȘtergere