marți, 13 mai 2014

Destine implinite episodul 308

Pagina noastra de Facebook: Indiafilm

Episodul incepe cu Santosh , Sandhya si
matusa, care merg sa cumpere legume. Acolo, o vecina o lauda pe Sandhya, iar matusa incepe sa o tachineze pe fata din cauza gatitului, spunand ca nora ei este foarte priceputa la bucatarie.














In casa, Meena il cearta pe Vikram din cauza sariurilor, insa acesta ii spune ca Mohit este fratele lui si ca nu va permite sa se distanteze de propriul frate. Sandhya ii spune soacrei sale ca vrea sa gateasca intreaga mancare, insa familia este reticenta deoarece stie cum gateste fata.  Sandhya o roaga sa accepte, iar soacra sa ii da lista cu felurile de mancare , care sunt foarte dificil de gatit.













 Matusa asculta de afara si intreaba daca nu este invitata, iar Sandhya o invita a doua zi la masa. Aceasta spune ca va veni cu toate femeile de pe strada. Intreaga familie este ingrijorata. Santosh o cearta , insa fata ii spuna ca daca mentorul ei este cu ea, totul va fi bine. Santosh ii spune ca daca Sooraj este alaturi de ea, nu se rezolva totul, insa fata ia binecuvantarea soacrei sale, spunandu-i ca ea este mentorul ei.  Santosh accepta sa o invete si sta noaptea sa ii arate cum sa pregateasca totul, iar Sooraj priveste de sus.













 A doua zi, fata gateste, insa matusa vine cu femeile de pe strada foarte devreme si o tin ocupata pe Santosh, pentru ca Sandhya sa gateasca singura. Matusa le tachineaza pe Santosh si Sandhya indirect in legatura  cu gatitul.

Un comentariu: