joi, 8 mai 2014

Mica mireasa episodul 276

Pagina de Facebook : Indiafilm

Episodul incepe cu Suguna, care
ii pune intrebari unchiului, iar acesta se enerveaza. Shyam ii spune sa il lase in pace si ca de fapt ea e responsabila pentru ca a lasat usa terasei deschisa. Fata ii spune ca a inchis usa, insa Shyam nu o crede, iar Suguna incepe sa planga.


















Doctorul vine spunand ca nu poate sti exact cum va fi copilul si ca trebuie sa astepte cateva ore. Shyam incepe din nou sa strige la Suguna, insa unchiul il opreste. Bhairon suna , iar Basant il informeaza despre Varun, dar ii spune sa nu ii spuna nimic lui Jagdish pentru a se putea concentra la invatat. Cand Jagdish vrea sa sune acasa, tatal sau ii spune ca a vorbit deja cu toata lumea si sa invete, fapt ce il nedumereste pe baiat.

















Suguna se roaga pentru Varun , iar unchiul vine alaturi de ea si se roaga , fata spunandu-i ca vrea de la el doar binecuvantari ,  pentru ca fiul ei sa fie bine.Unchiul o consoleaza, iar Shyam ii priveste de la distanta. La spital , doctorul anunta ca Varun s-a trezit si toti sunt usurati. Le spune ca ar trebui sa consulte un medic in Udaipur, iar Shyam   este de acord sa mearga imediat acolo. O consoleaza pe Suguna , dupa care merge, promitandu- i ca fiul lor va fi bine.


















 Jagdish merge la examen, unde intalneste niste prieteni si vede cum niste elevi rad de un baiat. Jagdish afla ca rad de el deoarece este casatorit, iar la oras casatoriile intre copii nu sunt obisnuite . Jagdish se supara
Copilul este externat, iar membrii familiei incearca sa il ajute pe cat posibil.

4 comentarii:

  1. Cata fatarnicie are unchiul acesta !!

    RăspundețiȘtergere
  2. ciudat! dupa cum se poarta parca nu-i el e vinovat. Cred ca el e totusi sau cel putin era acolo pe terasa si n-a facut nimic sa-l ajute pe Varun.

    RăspundețiȘtergere
  3. sper sa nu pateasca nimic Varun!
    Cred ca a avut dreptate bunica, Jagdish e un tip influentabil si impulsiv (cel putin asa-l vad eu) sa vezi ce o sa-l schimbe orasul...

    RăspundețiȘtergere
  4. Ramane de vazut cum se va schimba Jagdish. Speram ca in bine

    RăspundețiȘtergere