marți, 13 mai 2014

Mica mireasa episodul 281

Pagina noastra de Facebook : Indiafilm

Dimineata, Anandi incearca sa faca ceai,
insa nu stie sa foloseasca aparatele. Astfel, incearca cele mai inedite solutii si il cheama pe Jagdish . Acesta, vazand dezordinea ,  ii spune fetei ca este proasta deoarece nu stie sa foloseasca echipamentul modern, dupa care merge la magazin. Anandi face pregatiri la hotel cu ajutorul receptionistei prin intermediul pozelor si a catorva cuvinte .



















Basant ii cere Gehnei iertare pentru palma, iar aceasta incearca sa il consoleze si ii propune sa mearga intr-o vacanta doar ei doi. Acesta nu este prea sigur, insa este convins in cele din urma si ii promite ca va vorbi cu bunica. Suguna le citeste o poveste copiilor, iar Shyam vine si o cheama pe Suguna, spunandu- i fetitei sa stea putin cu fratele ei si sa se joace cu mingea. Copiii se joaca, insa mingea cade, iar Varun se apleaca dupa ea si cade si el. Suguna si Shyam vin, iar copilul le spune ca vrea sa se joace.



















 Anandi face ceai, iar Jagdish se intoarce, aducandu-i fetei o rochie pe placul ei. Anandi il serveste cu ceai si ii spune ca este facut in stil englezesc, dupa care merge sa probeze rochia. Sotul ei este impresionat si regreta ca a facut-o proasta .  Anandi vine imbracata in rochie, iar Jagdish este uimit, insa sunt intrerupti de un angajat care ii anunta ca masina este pregatita.


















Anandi ii spune lui Jagdish ca a aranjat sa mearga in oras pentru a-l vizita. In masina, Jagdish ii spune sa poarte doar rochii pe durata sederii lor acolo. Anandi  il duce la vechiul fort si il convinge pe Jagdish sa mearga cu ea, iar acesta o imbratiseaza multumindu-i.

5 comentarii:

  1. Multumim pentru rezumat. Jagdish o subestimeaza pe Anandi. Ea mereu a fost mai desteapta ca el

    RăspundețiȘtergere
  2. da, a fost mai desteapta decat el. Oare cum a reusit sa comunice cu receptionerele?

    RăspundețiȘtergere
  3. ce draguti sunt Jagdish si Anandi!!

    RăspundețiȘtergere
  4. unde pot vedea rezumatul episodului urmator 283?Multumesc!!

    RăspundețiȘtergere