miercuri, 14 mai 2014

Mica mireasa episodul 282

Pagina noastra de Facebook: Indiafilm

Episodul incepe cu Jagdish si Anandi, care
se joaca in ploaie si au parte de momente romantice , dupa care cei doi soti se intorc la hotel. A doua zi , fata ii spune sa sune acasa, insa linia este ocupata. Jagdish ii da o rochie rosie si o intreaba daca vrea sa o poarte in acea zi, iar fata este de acord. Ii cere sa ii aduca pantalonii, insa sotul ei ii spune ca acea rochie este simpla.

















 Anandi se imbraca, iar Jagdish este uimit sa o vada atat de frumoasa.Fata se simte incomod , iar Jagdish o duce in fata oglinzii si ii spune ca este foarte frumoasa si ca in asemenea haine arata ca o papusa sau ca o actrita. Anandi nu este convinsa si spune ca nu poate purta asemenea rochii, iar Jagdish se supara.


















Gehna il intreaba pe Basant daca a vorbit cu bunica, iar acesta spune ca va vorbi, insa Gehna crede ca tot ea va trebui sa vorbeasca cu soacra ei. Anandi il impaca pe baiat spunandu-i ca va purta toate hainele, dupa care au o bataie cu perne. Cei doi sunt de parere ca aveau nevoie de aceasta vacanta pentru a se putea cunoaste mai bine. Gehna vorbeste cu bunica si o roaga sa le dea voie macar de dragul lui Basant, insa aceasta o invinovateste pentru starea lui Basant si ii spune ca nu este ca Jagdish si Anandi.


















Fata ii raspunde ca nu este stabilita o varsta pentru a petrece timp cu sotul ei si ii reaminteste ca nu este cu mult mai mare ca Jagdish. Mai spune ca si-a indeplinit toate datoriile si ca nu trebuie sa vorbeasca cu bunica despre asta. Jagdish si Anandi merg sa il vada pe medicul din copilarie, iar fata ii spune sotului ei ca ar trebui sa devina medic in satul lor pentru ca oamenii sa aiba un doctor bun aproape. Jagdish este de acord.

















Anandi este uimita sa vada atatea femei muncind, iar Jagdish ii spune ca putea si ea sa se pregateasca sa devina doctor daca nu isi abandona studiile. Cei doi intalnesc medicii, iar Jagdish afla ca daca va avea note bune, va putea studia la colegiul  la care lucreaza unul dintre ei. Acesta ii spune ca este binevenit, dar ca este foarte strict cu studiile .


















Dr Ratna ii spune sa vina la Mumbai sa studieze, insa baiatul crede ca familia nu va fi de acord. Doctorul spune ca va vorbi el cu Bhairon , iar dr Ratna spune ca il considera fiul ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu