joi, 1 mai 2014

Suflete pereche episodul 597

Episodul incepe cu Manav, care ii spune lui Purvi
sa ii trimita prezentarea. Deschizand laptopul, Purvi vede poza cu ea si Arjun . Archana vine, spunand ca i-a dat sa manance lui Pari si fetita a adormit  si ii cheama pe cei doi la masa. Archana observa ca Purvi se comporta ciudat si o intreaba daca totul este bine, iar Purvi ii spune plangand ce s-a intamplat. Archana o sfatuieste sa nu repete greseala ei din urma cu 20 de ani si ii spune ca nu vrea sa aiba probleme cu sotul ei din cauza lui Manav , asa ca trebuie sa mearga si ea in Canada cu Arjun, dupa care ii spune sa mearga la masa.


















Shivani vrea sa mearga la Mumbai, spunand ca nu vrea sa mai deranjeze familia lui Raghu, iar acesta decide sa mearga cu ea. Purvi vine acasa la Manav si o lasa pe Pari, spunandu-i lui Teju sa o maseze cu ulei .Archana o intreaba daca merge la conferinta, insa ea spune ca pleaca in Canada pentru a-l aduce pe Arjun la nunta lui Sachin. Nu vrea sa il piarda pe Arjun, asa ca merge sa se impace cu el. Archana ii spune sa nu isi faca griji si sa mearga.  Purvi se intalneste cu Onir, care merge si el in Canada. Archana ii spune lui Manav ca Purvi isi face datoria de sotie mergand in Canada, iar Manav o sprijina , spunand ca a procedat corect.


















Raghu si Shivani ajung in Mumbai, insa nu este nimeni acasa, si afla ca persoana cautata este plecata din tara pentru o luna.  Raghu afla ca si-a pierdut portofelul cand a vrut sa cumpere apa, iar Shavini se intreaba ce vor face. Raghu ii propune sa ii caute pe prietenii mamei sale, iar ea este de acord. Purvi ii spune totul lui Onir, care o intelege si ii alunga temerile. Fata ii multumeste, iar acesta zambeste.
























Raghu si Shivani ajung acasa la Archana, care ii primeste fericita. Raghu o prezinta pe fata drept sotia lui, iar Archana aduce mancare si ii anunta despre nunta lui Sachin. Raghu  spune ca nu pot ramane deoarece au probleme, Shivani fiind alungata din casa de catre fratele ei din cauza unui testament fals. Manav ii spune ca poate Sachin ii va putea ajuta cumva, iar Archana le spune ca pot ramane cat doresc la ei. Raghu le spune ca i-a fost furat portofelul si din acest motiv a venit la ei.


















Purvi ajunge in Canada, unde afla unde Arjun si Ovi au mers si cere adresa, dupa care merge acolo. Archana o indeamna pe Shivani sa manance si o intreaba daca nu i-a placut mancarea, iar fetei ii apar lacrimi in ochi. Spune ca i-a adus aminte de familia ei , iar Archana ii spune ca il are alaturi pe Raghu si ii spune mai multe despre relatia sot-sotie. Shivani o intreaba pe Archana daca s-a casatorit din iubire, iar aceasta spune ca a fost o casatorie aranjata, insa iubirea a aparut dupa casatorie  . Manav vine spunand ca Raghu vrea sa plece si o roaga pe Archana sa vorbeasca cu el.


















Purvi ii vede pe Arjun si Ovi cand iau copilul ,iar Ovi ii multumeste lui Arjun ca a stat cu ea. Acesta spune ca este responsabilitatea lui si ca nu poate fugi de ea, dupa care se indreapta impreuna spre masina. Purvi este nedumerita in privinta copilului si alearga dupa ei, insa nu ii ajunge din urma, asa ca il suna pe Arjun. Acesta ii spune ca este intr-o conferinta si ca o va suna mai tarziu. Ovi il intreaba daca ii va spune lui Purvi despre copil, iar acesta spune ca este necesar sa ii spuna deoarece este sotia lui.

















Manav ii da lui Raghu bani si cartea lui de vizita , iar Archana ii invita la nunta lui Sachin, insa Raghu spune ca trebuie sa plece si ureaza lui Sachin tot ce este mai bun. Shivani este emotionata vazand iubirea si simplitatea familiei si spune ca iubirea si relatiile familiale sunt cele care fac o persoana fericita. Archana le da dulciuri, iar cei doi pleaca.  Inspectorul il suna pe Manav si ii spune ca Soham a evadat din inchisoare. Manav ii spune Archanei. Purvi se intereseaza despre copil si afla ca este al lui Ovi si ca a nascut prematur, copilul fiind tinut timp de doua luni in incubator, insa nu poate afla nimic despre tatal copilului.











Purvi ii spune totul lui Onir , care este uimit , si ii cere ajutorul. Onir merge la spital si  obtine dosarul pe care i-l arata lui Purvi . Cei doi citesc numele parintilor si sunt uimiti  sa vada la numele tatalui numele lui Arjun . Archana ii spune lui Gauri sa doarma si primeste un telefon de la Purvi. Aceasta plange la telefon, insa Purvi nu apuca sa spuna nimic, deoarece Soham intra in casa parintilor sai si fuge cu Gauri. Shivani si Raghu vorbesc si sunt recunoscatori pentru primirea facuta de Manav si Archana.

















Onir il informeaza pe Arjun despre venirea lui Purvi si despre faptul ca a aflat totul. O asistenta vine si il anunta pe Onir ca Purvi naste, iar Onir se grabeste sa mearga la ea. Sachin ii spune lui Soham sa o lase pe Gauri, insa acesta trage cu arma, iar Gauri primeste glontul. Politia vine, iar Soham sare  in apa cu Gauri. Archana plange.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu