sâmbătă, 10 mai 2014

Mica mireasa episodul 278

Pagina de Facebook : Indiafilm

Episodul incepe cu Jagdish, care
o cearta pe Anandi pentru ca nu i-a spus  despre Varun. Unchiul sta in  camera si este foarte interesat de copil. Sotia lui il intreaba daca nu are vreo legatura cu ceea ce s-a intamplat, insa unchiul o palmuieste si ii spune sa isi vada de treaba ei. Gehna si Nandu dorm in camera, iar Basant se gandeste, dupa care iese, iar Gehna il vede.


















 Bunica isi vede fiul si merge la Gehna, insa iese in liniste deoarece o vede plangand. Toata familia incearca sa o convinga pe Suguna sa renunte la post, insa fata nu vrea. Unchiul pare cel mai preocupat de ea. Jagdish spune ca vrea ca Suguna si Varun sa stea la ei pana cand Shyam se intoarce, iar bunica este de acord, din moment ce unchiul mereu o tachineaza. Bhairon spune ca unchiul s-a schimbat, insa bunica nu crede asta .



















 Ii spune lui Basant sa mearga cu Gehna la templu, iar lui Jagdish , sa mearga cu Anandi dupa Suguna. Basant ii spune Gehnei sa mearga  la templu cu Sumitra, insa pana la urma fata il convinge sa mearga el cu ea. Unchiul gaseste ocazia sa vorbeasca cu Varun , care este foarte speriat cand il vede. Unchiul il ameninta pe copil sa nu spuna nimic , insa cand Varun se intoarce, o vede pe matusa la usa.


















Aceasta ii spune unchiului ca bunica este jos , iar acesta pleaca. Matusa se uita trista la copil. Bunica incearca sa ii convinga sa ii lase pe Suguna si copil la ea , iar matusa spune ca ar trebui sa mearga. Familia afla de postul Sugunei, iar Jagdish se enerveaza si spune ca nu sunt in stare sa aiba grija cum trebuie de sora lui.


















Suguna incearca sa il opreasca, insa baiatul continua, iar fata il palmuieste

3 comentarii: