miercuri, 7 mai 2014

Mica mireasa episodul 275

Pagina de Facebook : Indiafilm

Episodul incepe cu Anandi, care
merge acasa. Varun ii cere permisiunea Sugunei sa se joace putin mai mult , iar aceasta il lasa. Unchiul se intoarce acasa si il vede pe baiat jucandu-se si iese pe terasa enervat. Jagdish o suna pe Anandi, spunandu-i ca ii este foarte dor de ea, insa bunica vine si incepe sa vorbeasca cu el, dupa care inchide telefonul.



















Bunica ii cere fetei sa ii aduca ceai si ii spune sa fie atenta cu unchiul cand merge la Suguna. Anandi vorbeste cu Sumitra despre Jagdish , iar aceasta o incurajeaza si ii spune sa aiba rabdare. Acasa la Suguna, Varun se joaca . Unchiul il cearta, iar copilul merge pe terasa, unde asteapta sa se opreasca ploaia.


















Suguna incepe sa il caute , iar un servitor il aduce pe copil ranit, spunand ca l-a vazut pe Varun cazand de pe terasa. Unchiul se preface ca tocmai a coborat din camera si cere sa se pregateasca masina. Bunica si restul familiei merg la Suguna, care este foarte trista.


















Fata merge la unchi si il intreaba daca a hranit pasarile pe terasa in ziua aceea, insa unchiul spune ca nu, iar Suguna il intreaba de ce a gasit pasarea acolo daca nu a fost pe terasa.

5 comentarii:

  1. Doamne! pot exista astfel de oameni... unchiul parea cel mai indurerat dintre toti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Suguna, cred ca o sa-i scoata ochii daca I se intampla ceva copilului.
    Nu-mi vine sa cred ca tot pe ea o sa o acuze

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce i se va intampla pana la urma lui Varun?

    RăspundețiȘtergere
  4. Saracul Varun. Oare unchiul a fost de vina?

    RăspundețiȘtergere