marți, 6 mai 2014

Mica mireasa episodul 274

Pagina de Facebook : Indiafilm

Episodul incepe cu Anandi, care
incearca sa vorbeasca cu Jagdish, insa acesta o ignora. Sumitra observa acest lucru si gaseste un pretext sa plece pentru a-i lasa singuri sa vorbeasca. Basant si Bhairon vorbesc despre oras, iar Jagdish si Anandi coboara, iar fata aduce mancarea pregatita pentru sotul ei, insa baiatul merge in camera.


















Sumitra gaseste un motiv si o trimite si pe Anandi sus. Shyam si Suguna ii aduc dulciuri lui Jagdish, iar Anandi merge la sotul ei, care o ignora in continuare. Fata incepe sa planga, iar Jagdish ii spune ca nu este suparat pe ea si ca o intelege ca a fost foarte obosita, insa nu au avut deloc timp sa stea de vorba. Cei doi au primul sarut, dupa care se intorc in sufragerie.


















Shyam ii da niste bilete de avion lui Anandi pentru a merge cu sotul ei in Goa cand se va intoarce, insa bunica nu este de acord. Shyam o tachineaza pe bunica si o convinge. Jagdish pleaca, iar Anandi este foarte trista. Suguna ii spune sa stea la ea un timp si ca Shyam o va convinge pe bunica. Sumitra este de acord, insa este certata de bunica, care spune ca nu trebuia sa o lase deoarece va fi tachinata de unchi. Sumitra spune ca nu s-a gandit la asta.


















 Gehna este in camera si ii spune lui Basant ca Anandi si Jagdish se iubesc foarte mult, insa Basant intelege din vorbele ei ca ii reproseaza, iar cei doi se cearta din nou. Gehna iese din camera. Bunica merge la Gehna, iar aceasta ii raspunde nerespectuos, fapt ce il determina pe Basant sa o certe . Mai tarziu , fata isi cere iertare de la soacra ei, iar aceasta  o intreaba daca e vreo problema intre ea si Basant, insa Gehna nu raspunde la intrebare.

















Bhairon si Jagdish ajung in oras, iar Jagdish vede o fata in rochita . In gandul sau, o cearta pe Anandi pentru ca este demodata.

5 comentarii:

  1. Ce bine ca s-au impacat! Sper ca Jagdish nu se va indragosti de vreo fata moderna de la oras

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper nu! E cu Anandi de 3 zile... as fi dezamagita

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce-mi place mult la acest serial este ca arata viata mai aprope de realitate.Sper sa nu ma dezamageasca in viitor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sper ca Anandi sa fie fericita in casa sotului ei

    RăspundețiȘtergere
  5. de unde iei pozele astea frumoase?te intreb de curiozitate

    RăspundețiȘtergere