sâmbătă, 3 mai 2014

Mica mireasa episodul 271

Pagina noastra de Facebook  : Indiafilm

Episodul incepe cu Anandi, care ii
convinge pe Basant si Bhairon sa il lase pe Jagdish sa studieze. Bunica nu este convinsa si se teme ca nepotul ei sa nu se schimbe fiind departe de familie. Anandi ii da vestea buna lui Jagdish  ,iar parintii confirma, fapt ce il face foarte fericit pe baiat. Jagdish o intreaba pe fata daca intelege ce citeste, iar aceasta spune ca nu. Jagdish ii spune ca e doar vina ei deoarece nu si-a continuat studiile si ii spune ca scrie acelasi lucru ca in scrisoare.


















 Acasa la Suguna, ea si soacra ei se uita la bratari. Shyam vine acasa cu Varun si Suguna vede testul lui Varun si isi da seama ca rezultatul nu este foarte bun. Anandi suna si ii cere o reteta Sugunei, iar aceasta o tachineaza si i-o da. Anandi gateste, iar sotul ei vine in bucatarie si vrea sa o sarute, insa fata il murdareste cu mana pe toata fata cu mancare. Jagdish se supara si ii spune ca daca ar fi luat decizia corecta, ar fi studiat alaturi de el. Dupa ce baiatul pleaca, Anandi se gandeste la vorbele lui.



















































Gehna il imbraca pe Nandu sa mearga cu el undeva, iar Basant o cearta foarte tare si ii spune ca nu mai are nevoie de el . Gehna se enerveaza si pleaca. Madan si Shyam se intorc acasa, iar toti membrii familiei sunt foarte atenti cu copiii, cu exceptia unchiului. Radha i-a invitat pe Anandi si Jagdish la pranz, insa unchiul nu este incantat de venirea acestora. Sumitra si Gehna gatesc in bucatarie, iar Sumitra vorbeste despre fratele sau si despre faptul ca oricat s-ar stradui, nu este pe placul bunicii, asa ca nu ii este permis sa vina in vizita. Jagdish aude aceasta discutie.



















Dimineata, familia se pregateste de sarbatoare. Bunica pleaca, iar Sumitra se roaga pentru fratele ei  si se simte prost deoarece nu poate sa isi  indeplineasca datoria de sora in zi de sarbatoare. Toata lumea este in sufragerie, iar Anandi vine spunand ca nu stie unde este sotul ei.
Toata lumea se intreaba unde este. Shyam suna si intreaba cand vor veni  Anandi si Jagdish , iar Bhairon o trimite pe Sumitra cu Anandi la Suguna. Bunica nu este incantata de lipsa baiatului. Acasa la Suguna, Madan se joaca cu Varun  , iar Sumitra si Anandi ajung. Saluta pe toata lumea, iar Suguna intreaba unde este Jagdish , acesta trebuind sa faca ritualul de frate. Sumitra spune ca nu stie unde este, dar ca va veni la timp. Anandi isi face datoria de sora fata de Shyam , iar acesta ii da un ceas.


















 Suguna isi ajuta fetita sa faca ritualul cu Varun, iar acesta ii ofera zmeul sau preferat. Toata lumea este fericita , insa unchiul este nemultumit de atentia primita de baiat si o necajeste pe Suguna in legatura cu fratele ei. Sumitra spune ca trebuie sa se intoarca , iar Shyam vrea sa vina si el. Tatal sau ii spune sa mearga cu Suguna si fetita, timp in care va sta el cu Varun. Ajunsi acasa, il gasesc acolo pe Jagdish, insa atat el , cat si Basant , Bhairon si Gehna zambesc fara a spune nimic.

















Suguna isi indeplineste datoria de sora si merge sa ii faca ritualul si lui Nandu, care ii da drept cadou o punga facuta dintr-o esarfa de-a Gehnei. Inauntru se afla niste banuti , iar Nandu spune ca sunt banii pe care i-a economisit din banii de ciocolata si i-i da ei pentru a-si lua ce doreste. Suguna spune ca este cel mai frumos cadou pe care l-a primit.

6 comentarii: