vineri, 2 mai 2014

Suflete pereche episodul 598

Pagina noastra de Facebook- Indiafilm

Episodul incepe cu Archana, care este
in Canada. Douazeci de ani au trecut, insa obiceiurile au ramas aceleasi . Il intreaba pe Gaurav de unde vine si o cearta impreuna  cu Manav pe Pushti, care mananca dulciuri dimineata devreme. Manav citeste ziarul si spune ca o fata s-a casatorit  cu un mecanic si relatia lor a functionat, implinind 40 de ani de la casatorie. Cei doi se imbratiseaza, iar Pushti o roaga pe Archana sa ii spuna o poveste. Aceasta ii promite una cand se va intoarce.

















In Mumbai, o fata pe nume Ankita se trezeste devreme si se comporta exact ca Archana, insa nu i se vede fata. Trezeste familia, plateste laptele si vrea sa obtina o slujba. Sotia lui Sachin, Neena, ii  aminteste de aniversarea socrilor ei si se teme ca Purvi si Teju le vor lua proprietatea. Sachin pare nefericit , insa spune ca ii va suna.  La petrecere, Archana o suna pe Purvi, care spune ca va ajunge in curand cu Pari. Sachin este pe scena si vorbeste despre familia lui, pe urma Purvi spune cateva cuvinte la randul ei.

















Isi aminteste de cearta cu Arjun nedandu-i sansa sa explice si spune ca intre parintii ei este dragoste adevarata. Toata lumea aplauda. Archana ii povesteste lui Pushti despre prima intalnire cu Manav si ii spune ca ploaia din Mumbai este foarte frumoasa, deoarece asa a inceput povestea ei de iubire. Ankita afla ca a trecut examenul. Archana povesteste despre ploaie, iar Ankita admira ploaia.

















Purvi este trista, iar Teju ii spune sa nu se mai gandeasca la Arjun.  Intreaga familie a intrerupt legaturile cu Ovi, iar Purvi spune ca este norocoasa sa fie sprijinita de catre parintii ei . Soham cerseste cu o fetita, iar Ankita , care seamana perfect cu Archana o ia pe fetita de langa el. Prashant il cearta pe Soham, care se dovedeste a fi tatal Ankitei , iar dupa ce mananca, Soham pleaca beat. Ankita ii spune fetitei pe nume Sonu sa nu mai mearga cu el nicaieri.


















Purvi vorbeste cu Pari despre Arjun , insa fata nu vrea sa auda de el si spune ca este fericita alaturi de familia ei. Cu toate acestea, Purvi crede ca nu este bine pentru Pari sa fie departe de tatal ei. Ankita isi pregateste iar familia si spune ca va merge la templu desi nu crede din cauza conditiilor familei ei.

















Purvi scrie in cartea in care scrie de 20 de ani despre Arjun si este trista ca a ales-o pe Ovi in locul ei .

2 comentarii: