vineri, 2 mai 2014

Mica mireasa episodul 270

Pagina noastra de Facebook - Indiafilm

 Episodul incepe cu Bhairon care incearca sa
o impace pe bunica, spunand ca chiar daca ar fi gresit, nu e nevoie de o pedeapsa atat de mare. Jagdish vine in camera lui Anandi si este nervos pe bunica, insa fata incearca sa il linisteasca, insa acesta nu raspunde si pleaca. La cina, membrii familiei vorbesc despre afaceri si despre aplicarea lui Jagdish la scoala de Agricultura,  iar Jagdish merge sa se spele pe maini.

















Cand se intoarce, o vede pe Anandi vrand sa manance din farfuria lui, iar Jagdish ii spune sa ia o alta farfurie. Bunica se impotriveste , spunand ca asa este traditia, insa baiatul nu renunta, ii ia farfuria si pleaca cu ea. Bunica se enerveaza si pleaca de la masa spunand ca de cand Anandi a venit in casa , atitudinea baiatului se schimba. Bhairon ia o alta farfurie si o serveste pe Anandi. Aceasta il intreaba de ce face asta, iar el raspunde ca nu si-a hranit inca fata .


















 Suguna si Shyam au o discutie despre unchi si Anandi, iar cei doi sunt ingrijorati. Anandi ii duce mancare lui Jagdish si il impaca. A doua zi. Anandi ii duce bunicii niste haine , iar aceasta este impresionata. Ajunge o scrisoare pentru Jagdish, iar Bhairon crede ca este pentru scoala Agricola, insa se dovedeste a fi in legatura cu Medicina in strainatate . Il cheama pe Jagdish , iar acesta spune ca vrea sa  devina medic. Bhairon nu este fericit, iar bunica il cearta.

















Anandi merge la Jagdish si afla ca acesta vrea sa devina doctor de mult timp si il sfatuieste sa discute  cu Bhairon, insa baiatul nu crede ca il va sprijini. Anandi vorbeste cu Bhairon si incearca sa ii explice situatia, insa bunica o cearta. Basant afla despre dorinta lui Jagdish si este de parere ca trebuie sa conduca afacerile familiei si ii spune lui Anandi ca baiatul ar trebui sa plece timp de sase ani pentru studii .

2 comentarii:

  1. Multumim de rezumat. Pe mine ma ajuta foarte mult si nu numai pe mine . Eu distribui de fiecare data episoadele rezumate de voi pe o pagina de fan page a serialului si multi cititori sunt multumiti :) multumim mult si succes in continuare!
    De asemenea va multumesc ca faceti rezumate si pentru "Suflete Pereche " de multe ori nu reusesc sa il vad dar prin rezumatele voastre sunt mereu la curent cu ceea ce se intampla. Va multumesc inca o data !

    RăspundețiȘtergere