luni, 5 mai 2014

Mica mireasa episodul 273

Pagina de Facebook: Indiafilm

Episodul incepe cu Jagdish, care
vine in graba de la templu ca sa petreaca putin timp cu Anandi. Cei doi au parte de momente frumoase , insa sunt intrerupti de bunica, care o cheama pe Anandi. Aceasta se sperie si coboara. Bunica o vede pe fata confuza si crede ca a dormit in timp ce restul familiei a mers la templu. Anandi face ceai iar bunica ii spune lui Bhairon sa il sune pe Jagdish sa vada pe unde este , insa telefonul se aude sunand in bucatarie.

















 Bunica crede ca nora ei i-a luat telefonul lui Jagdish, insa ceilalti membri ai familiei isi dau seama si zambesc. Gehna  picteaza mainile Sumitrei si ale lui Anandi, iar Jagdish o ia pe fata afara si ii scrie in palma numele de Jagath, spunand ca Jagdish este un nume invechit asa ca si-l va schimba in Jagath dupa ce va merge in oras.

















Toate nurorile se dau in leagan, iar familia Sugunei vine.Toate femeile fac un ritual si Sumitra spune o poveste, dupa care primeste binecuvantarile bunicii. Copiii anunta iesirea lunii la iveala, iar sotii isi hranesc sotiile. Jagdish ii face semn lui Anandi sa iasa, insa bunica ii cere fetei sa ii maseze picioarele. Jagdish o asteapta mult timp si merge in cele din urma sa vada de ce intarzie , dar o gaseste dormind.



















Baiatul zambeste, o inveleste si iese din camera.  A doua zi, Anandi se trezeste si isi da seama ca a adormit si nu s-a mai intalnit cu sotul ei. Merge repede in camera lui si o gaseste acolo pe Sumitra, care ii impacheteaza din lucruri.


















Anandi incearca sa vorbeasca cu el si sa il ajute, insa baiatul ii spune mamei sale sa ii spuna lui Anandi ca se poate descurca si singur.

5 comentarii: