duminică, 4 mai 2014

Mica mireasa episodul 272

Pagina de Facebook : Indiafilm
 
Episodul incepe cu Jagdish, care
 spune ca mai trebuie facut un ritual si cheama pe cineva. Cand se intoarce, Sumitra il vede pe fratele ei, Madhav . Bhairon spune ca Jagdish a plecat sa il aduca pe Madhav, iar Sumitra este emotionata si isi indeplineste datoria. Suguna isi cere cadoul de la Jagdish, iar acesta ii da un inel cu safir.


















Ramas singur cu Varun, unchiul il prinde de brat si ii spune sa faca liniste deoarece nu este din familia lui . Varun incepe sa planga, insa unchiul ii spune ca nu vrea ca un copil din familia lui sa faca ritualul si ii dezleaga bratara primita. Cand se uita la usa il vede pe Shyam alaturi de Suguna si fetita. Varun alearga la Shyam . Acesta il intreaba pe unchi de ce se comporta atat de urat cu copilul din moment ce toata familia l-a  acceptat, iar unchiul vorbeste in continuare urat despre Varun, asa ca Shyam spune ca este fiul sau si ca nu va accepta sa se vorbeasca urat despre el. Pleaca cu Suguna si copiii , iar unchiul se uita dupa ei.



















Jagdish studiaza, iar Sumitra se vine cu ceai. Jagdish spune  ca nu vrea lapte, insa cand se intoarce  o vede pe mama sa, care ii multumeste si incep sa vorbeasca . Anandi se apropie, iar Jagdish este sigur ca este sotia lui , care vine cu lapte. Cei doi rad cand o vad pe Anandi, iar Sumitra pleaca.


















Jagdish ii aminteste sotiei lui  ca se incheie perioada Sutak si ca in ziua urmatoare va merge sa studieze, asa ca ii spune lui Anandi sa se intalneasca in noaptea urmatoare, din moment ce Sutak se incheie la miezul noptii. Tatal lui Anandi vine in vizita, iar aceasta este foarte fericita. Fata intreaba de mama ei, iar el ii spune ca a avut de venit cu treaba si a trecut doar sa ii lase fiicei lui Shingara,  asa ca nu poate sta nici el. Bunica il necajeste in legatura cu trecutul sau , iar acesta pleaca. Lui Anandi ii pare rau de tatal ei.

















Sumitra ii da soacrei sale banii pe care i-a primit de la fratele ei, spunand ca acesta nu si-a uitat datoria, insa bunica incepe sa comenteze despre Sumitra si Gehna, fapt ce o enerveaza la culme pe Gehna. Aceasta spune  ca nu a primit nimic de la parintii ei si ca este fericita ca familia ei si-a dat seama ca oricat ar trimite si orice ar face familia nurorilor ei, bunica niciodata nu va fi multumite , fapt ce o enerveaza la bunica

















 
Mai tarziu, Gehna ii spune Sumitrei sa vorbeasca in fata bunicii, iar Bhairon este de acord. Jagdish vine, iar Bhairon este uimit sa vada ca fiul sau invata serios.  A doua zi, familia merge la templu sa se roage pentru viitorul lui Jagdish. Acesta gaseste motive sa ramana in urma cu Anandi. Anandi ii pregateste mancare lui Jagdish , iar acesta intra si vrea sa o sarute.


















Fata il da la o parte, iar Jagdish ii spune sa promita ca ii va indeplini dorinta cand se vor intoarce de la templu. Anandi este de acord, iar Jagdish o pupa pe obraz si pleaca.

7 comentarii: