luni, 2 septembrie 2013

duminică, 1 septembrie 2013

Anunt!

Nu stiu daca vom continua sa facem rezumate. Deoarece serialul a inceput in 2008 in India, a fost foarte foarte greu sa gasim materiale. Am incercat, am cautat si am gasit. Am redactat rezumatele cum am stiut noi mai bine. Nu avem multi vizitatori, insa ne-am promis ca vom continua chiar si pentru o persoana . Nu ne-a pasat ca munca nu ne este cunoscuta. Insa cand vedem ca din aceste putine persoane care citesc rezumatele unele din ele le fura si le posteaza pe paginile lor care sunt vizitate si cunoscute si primesc toate laudele , atunci fara suparare, dar nu prea mai vedem motive sa continuam. Plagiatul este ilegal in spatiul online si poate avea consecinte grave . Regretam ca aceste persoane dispretuiesc munca noastra. Era atat de greu sa posteze „ sursa: indiafil.blogspot. ro ”  ? Chiar nu credem ca vor mai fi rezumate

Mica mireasa episodul 28

Protected by Copyscape Web Copyright Checker Episodul incepe cu nunta, timp in care Anandi vrea sa danseze, insa este oprita de catre bunica deoarece o nora nu are voie sa faca acest lucru. Un grup de oameni amenintatori intra in

sâmbătă, 31 august 2013

Mica mireasa episodul 27

Protected by Copyscape Web Copyright Checker Episodul incepe cu bunica, care il cearta pe  Bhairon deoarece nu pare fericit de casatoria fratelui sau. Aceasta mai spune ca daca nu il va vedea fericit si avand o casnicie reusita, nu se va putea odihni in pace. Suguna incearca sa vada poza miresei printr'un siretlic, insa este prinsa de bunica sa, care ii spune ca o va vedea in cadrul ceremoniei. Aceasta se intoarce la

vineri, 30 august 2013

Suflete pereche episodul 530

Protected by Copyscape Web Copyright Checker Episodul incepe cu Purvi , care este acuzata de catre intreaga familie ca i-a distrus viata lui Ovi. Desi incearca sa se apere spunand ca s-a sacrificat de dragul familiei si a plecat din oras, bunica sa o palmuieste spunandu-i sa nu indrazneasca sa se compare cu Archana, care intr-adevar a facut totul pentru familie.















 Ba chiar Ovi il acuza pe

Anunt

Am modificat putin structura blogului. Pe Home page ( pagina de intrare) a blogului va aparea doar putin din continutul postarilor.  PENTRU A CITI INTREAGA POSTARE, apasati pe titlul postarii pe care doriti sa o cititi, si va va conduce la intregul continut. Sau puteti apasa pe „Aflati mai multe” . Cum doriti.


Mica mireasa- episodul 26

Protected by Copyscape Web Copyright Checker Episodul incepe cu Jagdish care intra in camera lui Anandi si inchide usa, uimind-o pe fata. Acesta ii spune ca datorita ei profesorul il lauda , asa ca i-a adus ceva bun, insa sunt intrerupti de Sumitra si Suguna, petrecand impreuna momente frumoase. Femeia responsabila cu casatoria vine la bunica , cerand dulciuri pentru ca aduce vesti bune. Dupa ce este ser

joi, 29 august 2013

Mica mireasa episodul 25

Protected by Copyscape Web Copyright Checker Episodul incepe cu Jagdish, care intelegandu-si greseala, merge la Anandi si ii propune sa inalte un zmeu impreuna. Aceasta ii spune ca nu stie cum sa o faca, insa sotul ei o invata si astfel cei doi reusesc. Sumitra priveste fericita din departare. Toata lumea face pooja. Bunica observa ca Suguna lipseste, insa aceasta apare tocmai atunci , spunand ca a fost cu niste prietene. Bunica le arata tuturor o cutie de lemn ce are un lacat si le spune ca banii vor sta acolo , deoarece ar putea fi furati din nou, fapt ce o intristeaza pe Anandi , care intelege ca a fost o referire la ea. Izbucneste in plans si pleaca.


















Aju

Suflete pereche- episodul 529

Episodul incepe cu DK, Manav , Arjun si Ovi stand impreuna si vorbind despre Pari, care este tinuta in brate de catre Manav. Acesta spune ca de cand Archana a intrat in coma nu a mai avut parte de bucurie, insa datorita lui Pari , este fericit. Ba mai mult. Manav a achizitionat o proprietate pentru fetita pe care i-o va da ,chiar daca parintii ei nu o accepta.














Pari incepe sa pl

marți, 20 august 2013

Destine implinite- ep 233

Ajunsi acasa de la examen, cei patru sunt intampinati de catre Emily, care este imbracata ireprosabil, avand si un platou de rugaciune, spre uimirea tuturor. La masa apar unele divergente , Mohit fiind mustrat de catre mama sa, Meena punand paie pe foc pentru a crea tensiune,ca de obicei.















Sandhya si Chavi sunt trimise

duminică, 4 august 2013

Sushant Sing Rajput noutati

Actorul Sushant Sing Rajput a vorbit recent despre relatia sa cu frumoasa Ankita, declarand ca nu a incercat niciodata sa o ascunda.
„ Sunt foarte transparent in legatura cu relatiile mele. Vreau sa spun ca nu voi ezita niciodata sa spun ca sunt intr-o relatie. ”
Intrebat fiind despre rolul sau in serialul „Shuddh Desi Romance”, acesta a afirmat ca se identifica intr-o oarecare masura cu personajul , intalnind unele conflicte prezente in productie in viata sa de cuplu.


„ Acum patru ani, cand am intalnit-o pe Ankita, am avut unele conflicte, pe care le-am depasit de fiecare data” Se pare ca in momentul de fata relatia lor are parte de stabilitate si sunt foarte fericiti impreuna. ( ce fericiti par in poza )
Filmarile la noul serial ii dau totusi de cap lui Sushant. Acesta a trebuit sa o sarute pe colega sa Parineeti Chopra intr-una din scene, fara sa ii spuna  insa Ankitei. Sushant si Ankita s-au intalnit pe platourile de filmare, unde au devenit apropiati si au inceput o relatie. 

sâmbătă, 3 august 2013

Suflete pereche ( Pavitra Rishta) episodul 522

Manav deschide dulapul si vede tricoul pe care Archana il cumparase pentru el. Este emotionat si ii multumeste in gand Archanei, insa este intrerupt de vizita domnului DK, care doreste ca acesta sa ia parte la o petrecere restransa in cinstea implinirii a 20 de ani de la infiintarea companiei. Manav refuza sa vina deoarece Archana , inspiratia si iubirea vietii lui, nu este cu el, insa in cele din urma este convins sa participe.
Onir merge acasa la domnul Mittal ,care este arestat , fapt ce o infurie pe Punni si o determina sa ii arunce vorbe grele lui Purvi si sa o ameninte. Purvi il mustra pe Onir pentru denunt, insa acesta incearca sa o convinga ca a fost alegerea cea mai potrivita, dat fiind faptul ca Mittal a comis o infractiune grava si nu a incetat nici macar dupa avertismentul sau. Telefonul suna, domnul DK invitandu-i la petrecere.

Ovi vine cu

vineri, 2 august 2013

Suflete pereche ( Pavitra Rishta) - ep 521

Varsha il viziteaza pe Soham la inchisoare, unde discuta despre Archana si Manav , dorind ca baiatul sa fie acceptat de catre intreaga familie. Aceasta regreta ceea ce a facut cu multi ani in urma si decide sa isi reconstruiasca viata, primul pas fiind gasirea unei slujbe in cadrul unei companii.  Sunny incearca din rasputeri sa cucereasca inima bunicii, sustinut fiind de catre Damodar, care este convins ca baiatul va reusi in cele din urma.

In timp ce gan